Evenementen Uitgaan & reizen

Snor Festival: een snor-tastisch festival!

snor festival uitgeverij snor 20 september

Vorig jaar was de eerste editie van het Snor Festival van Uitgeverij Snor en gelukkig was dat een groot succes, want op 20 september 2015 is de tweed editie van het Snor Festival en die belooft nog leuker te worden. 

Snor Festival, uniek

De meeste festivals draaien om muziek, maar Snor Festival is eigenlijk gewoon een festival vol creativiteit. Er zijn allemaal activiteiten die veelal een link hebben met een boek van Uitgeverij Snor en aangezien het aanbod van deze uitgeverij uniek en creatief is, kun je dus ook veel verschillende en bijzondere activiteiten verwachten. Enne, er is ook op het Snor Festival muziek, want Roos Rebergen van Roosbeef treedt op!

Activiteiten

Dit jaar is het festivalterrein dubbel zo groot en zijn er dus ook dubbel zo veel leuke activiteiten. Veel activiteiten zijn gratis, maar voor sommige activiteiten heb je workshopbonnen nodig die je kunt kopen op het terrein.

Fan van bloggers?

Tijdens het Snor Festival worden er onder andere een aantal nieuwe boeken gelanceerd zoals het boek ‘Shoot’ van blogger Anki van Zilverblauw. En bloggersguru Kirsten Jassies heeft een heuse blogtent ingericht waar 15 bloggers live verslag doen van het festival.

Praktische info

Een toegangskaartje kost in de voorverkoop €10, de verkooplink vind je bij dewereldvansnor.nl. Het festival vindt plaats op Camping de Lievelinge in Vuren en dat is een prachtige locatie voor dit unieke festival. Het festival duurt van 13 uur tot 17 uur, het volledige programma vindt je op de website.

Lees op LIV’WOW een verslag van het Snor Festival van 2014.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.