Evenementen Uitgaan & reizen

Agenda juni 2017: markten, festivals en evenementen

food festival eten op rolletjes

De maand juni barst weer van de leuke festivals, markten en evenementen die ook zeer geschikt zijn om te bezoeken met kinderen. Bekijk de agenda voor juni 2017 met al deze leuke festivals en evenementen. 

1-5 juni – Trek in Utrecht

Het reizende foodfestival Trek groeit enorm aan populariteit, in de maand juni starten ze in Utrecht. Later deze maand komt het festival ook naar Eindhoven en Enschede. Bekijk meer info op de website.

2-3 juni – Luilakmarkt in Haarlem

Een unieke markt in het centrum van Haarlem volledig gericht op planten. De markt start om 16 uur ’s middags op 2 juni en gaat de hele nacht door tot 12 uur ’s middags op 3 juni. Er zijn ook diverse eetkraampjes.

2-5 juni – Lepeltje Lepeltje in Amersfoort

Een gezellig foodfestival met vele foodtrucks, kraampjes en veel gezelligheid voor kinderen komt naar Amersfoort. Later deze maand staat het foodfestival ook in Leiden, Utrecht en Zwolle. Bekijk meer info op de website.

3-5 juni – Eten op Rolletjes in Ede

Een tof foodfestival dat loopt op rolletjes met allerlei foodtrucks, een zweefmolen en een heleboel gezelligheid. Dit foodfestival komt later deze maand nog naar Arnhem en Haarlem. Bekijk meer info op de website.

4 juni – My First Festival in Utrecht

Eens moet de eerste keer zijn: My First Festival is een festival speciaal voor kinderen in Tivoli Vredenburg in Utrecht. Het thema is cowboys en indianen. Voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ook jongere broertjes en zusjes mogen mee. Bekijk meer info op de website.

4 juni – Swan Market in Den Haag

De gezellige lifestyle en food markt Swan Market komt naar Den Haag. Later deze maand komt de markt ook naar Rotterdam, Antwerpen en Utrecht. Bekijk meer info op de website.

4 juni – Sunday Market in Amsterdam

De gezellige Sunday Market staat zoals elke maand weer op het terrein van de Westergasfabriek. Bekijk meer info op de website.

4-5 juni – Appelparade in Lisserbroek

Een buitenfeestje met een markt, muziek, theater en nog veel meer leuke activiteiten voor het hele gezin in een boomgaard in Lisserbroek. Bekijk meer info op de website.

9-11 juni – Lepeltje Lepeltje in Leiden

10 juni – Ouders Natuurlijk in Doorwerth

Voor mama’s en papa’s geinteresseerd in natuurlijk ouderschap is er deze Ouders Natuurlijk beurs. Bekijk meer informatie op de website.

11 juni – Kinderenboekenparade in Den Haag

Voor alle jonge boekenliefhebbers is er op 11 juni de boekenparade in het Kinderboekenmuseum, een superleuk kinderboekenfestival. Bekijk meer info op de website.

11 juni – Swan Market in Rotterdam

11 juni – Sunday Market in Amsterdam

De Sunday Market komt ook naar het Rokin in Amsterdam deze maand. Bekijk meer info op de website.

16-17 juni – Kids ’n Billies in Nijmegen

Een muziekfestival speciaal voor kinderen, dat moge ook duidelijk zijn uit de titel van dit festival. Een stoer festival voor het hele gezin in een openluchttheater. Bekijk meer info op de website.

16-18 juni – Eten op Rolletjes in Arnhem

16-18 juni – Trek in Eindhoven

17 juni – Efteling Midsummer Festival

Een heus festival in de Efteling: het pretpark gecombineerd met een tof festival! Er is een speciaal ticket voor dit festival en de programmering is gericht op 16+, maar kinderen zijn ook welkom. Bekijk meer info op de website.

18 juni – Swan Market in Antwerpen

18 juni – Houtfestival in Haarlem

Een zeer kleinschalig festival, maar wel met veel sfeer en op een prachtige locatie in de Hout in Haarlem. Er zijn bijzondere optredens, lekker eten en een park met veel ruimte om lekker op een picknickkleed te genieten. Bekijk meer info op de website.

23-25 juni – Lepeltje Lepeltje in Utrecht

23-25 juni – Trek in Enschede

23 juni-2 juli – Parade in Rotterdam

Een begrip in Nederland: de Parade! Een rondreizend theaterfestival mét zweefmolen, vele lekkere eetkraampjes, bijzondere muziek en genoeg leuke activiteiten voor kinderen voor een dag vermaak. Bekijk meer info op de website.

25 juni – Swan Market in Utrecht

25 juni – Parkpop in Den Haag

Een van de grootste gratis festivals in Europa in het Zuiderpark van Den Haag. Veel muziek, een markt en natuurlijk vele eetkraampjes. Met mooi weer picknickkleed meenemen en lekker genieten van de sfeer. Bekijk meer info op de website.

29 juni-2 juli – Lepeltje Lepeltje in Zwolle

30 juni – New Market in Amsterdam

Van de organisatie van Sunday Market: de New Market! Ook in Amsterdam, deze new deli & lifestyle markt. Bekijk meer info op de website.

30 juni-2 juli – Eten op Rolletjes in Haarlem

 

Mis je een festival of evenement in deze lijst? Laat een reactie achter of mail naar mamalifestylenl@outlook.com, dan voegen we het evenement toe.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Bianca
    juni 2, 2017

    En niet te vergeten Cuisine Machine van 2-5 juni in Vlissingen (in het zonnige Zeeland)!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.