Wonen

Stokke Tripp Trapp in nieuwe kleuren verkrijgbaar

Stokke Tripp Trapp Red

De Stokke Tripp Trapp is misschien wel de bekendste kinderstoel, maar de meesten kennen alleen de witte of houten variant. Maar de kinderstoel van Stokke is in twaalf verschillende kleuren verkrijgbaar, de nieuwste kleuren zijn Hazy Grey en Soft Pink. Daarnaast zijn er ook nieuwe textielsets te koop. 

Stoel groeit mee

Met een Stokke Tripp Trapp heb je voor jarenlang een stevige kinderstoel in huis, want deze stoel groeit mee met je kind vanaf de geboorte tot de tienerjaren en is zelfs voor volwassenen geschikt. De eerste maanden kun je gebruik maken van een Newborn Set wat vergelijkbaar is met een soort maxi-cosi die je op de Tripp Trapp kunt bevestigen. Na de Newborn Set kun je Baby Set gebruiken, waarmee je kindje volwaardiger aan tafel kan zitten. Uiteindelijk kun je de Stokke Tripp Trapp zonder extra sets gebruiken als jouw kindje oud genoeg is om zelfstandig goed te kunnen zitten en zelf veilig op en af de stoel kan klimmen.

Modern neutraal en hip pastel

De twee nieuwe kleuren Tripp Trapp, Hazy Grey en Soft Pink, zijn bewuste toevoegingen aan de collectie. Hazy Grey is een moderne neutrale kleur die op een subtiele manier de houtnerven laat zien. Soft Pink is een pastelkleur die je laatste tijd steeds vaker in het interieur ziet, de vraag naar een dergelijke kleur was erg groot.

Textielset Tripp Trapp

Voor de Newborn Set en de Baby Set zijn ook verschillende stoffen verkrijgbaar zodat jonge kinderen lekker kunnen zitten. Aan het huidige assortiment worden ook een zestal nieuwe prints toegevoegd met bijvoorbeeld auto’s, sterren en vlinders.

Voor de nieuwe kleuren Tripp Trapp en textielsets zijn prachtige foto’s gemaakt die ook mooi laten zien hoe de kleur van een kinderstoel versterkt kan worden door een gekleurde muur.

Bekijk alle kleuren van de stoelen en prints de textielsets op de website van Stokke.

Stokke Tripp Trapp Hazy Grey Stokke Tripp Trapp Lava Orange Stokke Tripp Trapp Aqua Blue Stokke Tripp Trapp Soft Pink

Op zoek naar een kussenset van textiel met toffe print? Lees meer. Bekijk ook de mooie Stokke Home collectie.

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.