Eten&drinken Recepten

4x recept voor een echte pink smoothie

Een smoothie is een goede manier om op een snelle manier de nodige vitaminen binnen te krijgen. Ze geven je energie en zijn goed voor de gezondheid. Geef vooral ook je kinderen een smoothie! Hier thuis is de banaan met aardbei smoothie favoriet! De kinderen krijgen zo al een gedeelte van de aanbevolen hoeveelheid fruit binnen en het is gewoon hartstikke lekker!

Pink Smoothies

Smoothies worden bereid met een blender of eventueel (staaf)mixer. Wanneer je banaan gebruikt, leg deze dan de nacht van tevoren in stukjes in de vriezer. Dit maakt de smoothie wat romiger. Diepvries fruit is sowieso zeer geschikt voor smoothies. Hierdoor wordt hij lekker fris en het is vaak ook voordeliger dan vers fruit.

Pink smoothie

Recept Pink smoothie 1

 • 100 gram blauwe bessen
 • 60 gram rode bessen
 • 100 gram frambozen
 • 200 ml amandelmelk

Pink smoothie

Recept pink smoothie 2

 • 2 rode bieten (geschild)
 • 400 ml vers geperst sinaasappelsap

Pink smoothie

Recept pink smoothie 3

 • 1 pruim
 • 1 banaan
 • 100 gram blauwe bessen
 • 100 gram frambozen
 • 200 ml amandelmelk

Pink smoothie

Recept Pink smoothie 4

 • 1 banaan
 • 100 gram aardbeien
 • 200 gram Griekse yoghurt
 • 200 ml kokoswater

Stappenplan recept Pink Smoothies

Snijd alles in kleine stukjes en doe dit samen met alle ingrediënten in de blender. Voeg eventueel wat water of melk toe om de smoothie wat dunner te maken. Schenk het in een beker en genieten maar! De fruitsmoothies zijn helemaal kidsproof, dus laat de kinderen vooral mee genieten van dit lekkers!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  november 3, 2015

  Ze zien er stuk voor stuk gezond en lekker uit!

  • Reageren
   Janneke Koijen
   november 4, 2015

   Dankjewel! Ze zijn ook erg lekker!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.