Kind Kleding

Een cadeautje van kinderkledingmerk nOeser

noeser giftset - noeser aw15 birds 'n bears

Het kinderkledingmerk nOeser komt met een nieuwe aanvulling op hun prachtige wintercollectie ‘Birds ’n Bears’, vanaf woensdag 21 oktober zijn er namelijk echte giftsets te koop. Ideaal voor de aanstaande feestdagen! 

Birds ’n Bears

Het Nederlandse merk nOeser verkoopt kleding voor kinderen tot ongeveer twee jaar. De wintercollectie ‘Birds ’n Bears’ is geïnspireerd op de kinderfilm ‘Brother bear’ en bevat vele mooie prints met veertjes, vogels, beren en vissen gecombineerd met mooie kleuren als oker en mintgroen. Een prachtige collectie die perfect is voor koude wintermaanden. Bekijk meer afbeeldingen van de prachtige nOeser AW15 collectie.

nOeser giftset

Speciaal voor een zwangerschap, geboorte of feestdag komt nOeser nu met giftsets. Deze sets bestaan uit een longsleeve t-shirt met een van de vijf prints van de wintercollectie en een bijpassende sjaaltje/slab in een toffe cadeauverpakking. Ideaal voor de aankomende feestdagen, maar ook leuk als cadeautje bij een zwangerschap of als kraamcadeau. De giftsets zijn verkrijgbaar in de maten 50-56 tot en met 86-92 en een giftset kost €27,95.

Bekijk de website van nOeser voor de giftsets, zoals de set met de vogels of de set met de vissengraat.

noeser giftset birds noeser giftset freddy fish

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.