Kind Kleding

Happy Halloween met Bang Bang Copenhagen AW15

bang bang copenhagen aw15 happy halloween

Op 31 oktober is het Halloween, perfect voor een verkleedfeestje voor kinderen. De kleding van Bang Bang Copenhagen is ideaal voor een verkleedfeestje, maar kan gelukkig ook gewoon gedragen worden. Multifunctionele toffe kleding dus!

Bang Bang Copenhagen

Het is niet moeilijk om te raden waar het merk Bang Bang Copenhagen vandaan komt, want het merk kent zijn oorsprong inderdaad in het land van design en LEGO: Denemarken! Scandinavië staat bekend om de vele bijzondere kinderkledingmerken, maar Bang Bang CPH is extra bijzonder omdat de kleding heel feestelijk en volwassen is, maar tegelijkertijd heel geschikt voor kinderen is.

Volwassen kinderkleding

De kinderkleding van Bang Bang Copenhagen kent veel elementen van kleding en accessoires voor volwassenen, maar door de vrolijke kleuren en grappige details oogt het wel jong en fris. Zo zitten er vrolijke vlinderdasjes in de collectie, een echte zwanenjurk geïnspireerd op de jurk van zangeres Bjork en koper wat je ook veel ziet bij accessoires voor volwassenen.

Bang Bang Copenhagen aw15 lila zwanenjurk

Halloween met Bang Bang Copenhagen

De collectie voor deze herfst en winter is perfect voor Halloween door het veelvuldig gebruik van zwart in combinatie met felle en pastelkleuren. Daarnaast zijn er een aantal geschikte prints voor Halloween, zoals het grafische doodshoofd en de zwaan. Het meest ideale kledingstuk om met Halloween te dragen is een vest of jas met vleermuizenvleugels, deze is er in verschillende varianten.

Bang Bang Copenhagen aw15 batwings vest zwart geel

Bang Bang CPH kopen?

Als je de kleding voor aanstaande zaterdag wilt hebben, check dan even bij de webshop of dat nog op tijd lukt. Je vindt de AW15 collectie van Bang Bang Copenhagen bij de volgende verkooppunten:

orangemayonaise.com | springstof.eu | toddlersandtees.nl | blingsundaysbest.nl | storeofdaydreams.com | littlesahou.nl | studioaimee.com

Bang Bang Copenhagen aw15 jongen batwings vest stippen Bang Bang Copenhagen aw15 meisje zwart-wit jurk Bang Bang Copenhagen aw15 meisje pandajurk Bang Bang Copenhagen aw15 jongen mate shirt Bang Bang Copenhagen aw15 tunic dress jurk meisje Bang Bang Copenhagen aw15 jongen grijs koper trui stippenbroek Bang Bang Copenhagen aw15 jongen zwart-wit doodskop

Bekijk meer wintercollecties via de tag ‘AW15‘. Bekijk ook de recepten voor een griezelig Halloween avondje.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    oktober 30, 2015

    Wat een leuke kleding is dat! Vooral die cape vind ik mooi.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.