Kind Spelen

5x leuke opblaasbadjes voor baby’s en peuters

5X leuke opblaaszwembad

De vooruitzichten voor het weer deze week zijn echt zomers, perfect om een opblaaszwembad neer te zetten in de tuin voor de kinderen om lekker te spetteren. Bekijk vijf superleuke zwembadjes. 

Lees ook: Stokke Flexi Bath op de camping in Denemarken

opblaaszwembad intex goudvis

Goudvis opblaaszwembad

Dit gele zwembadje is heel geschikt voor baby’s die in dit badje een klein laagje water kunnen afkoelen tot baby’s die zelfstandig kunnen zitten. De print is erg vrolijk en de vorm maakt het opblaasbadje extra bijzonder. Door de lage rand is dit badje iets minder geschikt voor eigenwijze dreumesen en peuters die niet lang blijven zitten.

Bekijk het badje bij bol.com

opblaaszwembad nijntje

Nijntje opblaaszwembad

Dit is een ideaal opblaasbadje voor baby’s en peuters die waarschijnlijk erg gefascineerd zullen zijn door de figuurtjes aan de speelboog, daarnaast blijft Nijntje natuurlijk een geliefd figuur onder vele kinderen.

Bekijk het nijntje bad bij bol.com

opblaaszwembad eend munchkin

Eend opblaaszwembad

Het vrolijke eendje is een ideaal badje voor dreumesen en peuters, omdat de rand wat hoger is dan bij de andere badjes. Het eendje zal voor veel kinderen herkenbaar zijn als vorm.

Bekijk het eend opblaaszwembadje bij bol.com

 

 

opblaaszwembad intex walvis

Walvis opblaaszwembad

Een zwembadje in de vorm van een walvis mét dakje, waardoor kinderen ook nog eens tegen de zon beschermd zijn. Dit badje is erg geschikt voor baby’s en peuters, maar waarschijnlijk zullen kleuters dit badje ook erg leuk vinden.

Bekijk het walvis zwembadje bij bol.com

opblaaszwembad intex haai

Haai opblaaszwembad

Waarschijnlijk is dit het meest spannende en stoere zwembadje van dit lijstje en daardoor misschien vooral geschikt voor wat oudere kinderen – of baby’s die er nog geen besef van hebben. Het is wel een heel praktisch badje met een dakje en een wat hogere rand aan de voorkant. Volgens mij is dit badje ook erg geschikt om als ballenbak te gebruiken.

Bekijk het haaien badje bij bol.com

 

Fotografie zwembadwater: Mathilde Normandeau via Unsplash

Dit artikel bevat affiliatelinks, bekijk de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.