Kind Spelen

Verlanglijstje van Javian 2017

Een verlanglijstje voor Javian maken is een stuk lastiger dan voor Senne, omdat hij eigenlijk bij alles van speelgoed zegt dat hij het wil hebben haha. Gelukkig zijn er wel wat kleine voorkeuren die ik kan ontdekken bij hem, waardoor ik toch een aantal wensen op zijn lijstje kon schrijven. 

verlanglijstje javian liewood memory

Liewood memoryspel

Het wordt steeds leuker om samen met Javian spelletjes te spelen en dus is een memoryspel een ideaal cadeau. Dit memoryspel vind ik prachtig qua ontwerp en kleuren en de figuren zijn herkenbaar genoeg voor Javian. En pluspunt: hij is gemaakt van hout en dus goed stevig.

Liewood memoryspel via vtwonen.nl – €33,00

verlanglijstje javian smart games roodkapje

Smart Games roodkapje deluxe

Een paar weken terug zag Javian dit spel in de winkel van museum Nemo waar hij er zo heerlijk mee aan het spelen was, dat hij er niet weg te krijgen was. Het is een ontzettend leuk puzzelspel wat geschikt is vanaf 4 jaar en wat steeds iets uitdagender gespeeld kan worden.

Smart Games roodkapje deluxe via bol.com – €21,99

verlanglijstje javian kids concept houten speelgoedkassa

Speelgoedkassa

Een speelgoedkassa vond ik vroeger al leuk en Javian gelukkig ook, want wanneer hij de kans krijgt er met een te spelen dan doet hij dat maar al te graag. Deze speelgoedkassa van Kids Concept ziet er ook nog eens heel mooi uit, dat vinden mama’s natuurlijk ook leuk. Naast de speelgoedkassa heeft dit merk nog veel meer mooi speelgoed.

Kids Concept speelgoedkassa via PSikhouvanjou.nl – €43,95

verlanglijstje javian het plantenboek katie scott

Plantenboek

Sinds wij ‘Het dierenboek‘ in huis hebben, wil Javian er regelmatig in kijken en moet ik alle gekke dierennamen opnoemen. Soms zoeken we filmpjes op van deze dieren, zoals bijvoorbeeld de tomaatkikker. Het plantenboek is van dezelfde illustratrice en bevat ongetwijfeld weer veel leuke planten met gekke namen. Heerlijk om samen naar te kijken en te lezen, maar ook fijn om Javian even zoet mee te houden.

Het plantenboek van Katie Scott via bol.com – €24,99

verlanglijstje javian dekbedovertrek leen bakker

Sterren beddengoed

Sinds kort heeft Javian een eenspersoonsbed en dus moeten we nu ook eenpersoonsdekbedden aanschaffen. Dit dekbed had Javian al bij zijn ledikant en aangezien zijn eenpersoonsbed donkergrijs is, denk ik dat het nu ook weer mooi past op zijn kamer.

Donkergrijs sterren beddengoed via leenbakker.nl – €14,39

 

Bekijk ook de eerdere verlanglijstjes van Javian: 2016. Bekijk ook het verlanglijstje van Senne.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.