Kind Kleding

New kid on the block: Little Rookies

Little Rookies kinderkleding

Het kinderkledingmerk Little Rookies is vrij nieuw op de markt, maar het is absoluut de moeite waard om de collectie eens te bekijken. Little Rookies kenmerkt zich namelijk door het gebruik van een specifiek kleurenpalet in combinatie grafische prints. 

Nederlands?!

Little Rookies is een Nederlands kinderkledingmerk waarbij duurzaam hoog in het vaandel staat. Alle kleding wordt zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd, eigenlijk is de prachtige kinderkleding die eruit voortkomt bijna een mooi extraatje.

Mooi kleurenpalet

De kleding van het merk kenmerkt zich door de kleuren oranje, dieppaars, okergeel, cognacbruin, beige en mintgroen. Een bijzonder en zeer specifiek kleurenpalet, zeer geschikt voor de herfst en winter ook, maar het past allemaal prachtig bij elkaar en werkt heel erg goed met de combinatie met grafische prints, waaronder ook prints met dieren.

Little Rookies shoppen

Je kunt bij Little Rookies terecht voor t-shirts, longsleeves, sweaters, broekjes, onesies en dekens. De kleding is verkrijgbaar van maat 50-56 tot en met 110-116. Bekijk de volledige collectie op de website van Little Rookies, maar houd er rekening mee dat er al items uitverkocht raken.

little rookies drie jongens atlas little rookies jongen schepnet little rookies drie jongens duin little rookies drie jongens schatten little rookies drie jongens

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    oktober 27, 2015

    Leuke kleertjes. Alleen die oranjige hansop/jumpsuit lijkt me niet zo praktisch als een kind naar de wc moet.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.