Kind Spelen

5x superleuk houten speelgoed van Hema

hema houten speelgoed houten constructie-auto

Op zoek naar mooi, leuk en betaalbaar houten speelgoed? Bekijk het assortiment houten speelgoed bij Hema! Er is zoveel leuks te vinden voor baby’s, peuters en kleuters. Bekijk mijn vijf favorieten als het gaat om houten speelgoed van Hema. 

Bekijk ook het HEMA houten speelgoed voor 2019 →

Houten stapeltoren

Kinderen kunnen zelf met een stapeltoren spelen vanaf ongeveer één jaar oud, tot die tijd is het leuk speelgoed op schoot bij papa of mama. En zo’n stapeltoren staat natuurlijk ook erg leuk in de kinderkamer als decoratie.

Houten stapeltoren: €5

Houten stapelraket

Hetzelfde idee als een stapeltoren, maar een stuk origineler: een houten stapelraket. Erg leuk voor alle jonge – of oudere – fans van het astronautenvak. Deze stapelraket doet het ook erg leuk op een plank in de kinderkamer.

Houten stapelraket: €6

Houten broodset

Spelenderwijs broodjes bakken was nog nooit zo leuk als met deze houten broodset, allemaal benodigdheden voor een heerlijk ontbijtje zitten erbij. Superleuk als accessoires bij een speelkeuken.

Houten broodset: €7,50

Houten puzzel

De dieren van deze puzzel zijn hun hoofd kwijtgeraakt! Door middel van een soort doolhof kunnen de dieren weer hun eigen hoofd terugkrijgen, maar ik gok zo dat kinderen het ook erg leuk vinden om dieren een verkeerd hoofd te geven.

Houten puzzel: €5

Houten constructie-auto

De houten constructie-auto hebben wij ook thuis, volgens Javian is het brandweerauto. Hij kan volledig in- en uit elkaar geschroefd en getimmerd. Ideaal speelgoed om peuters en kleuters even zoet mee te laten zijn dus. Ook Senne heeft inmiddels interesse in de brandweerauto.

Houten constructie-auto: €12

 

Bekijk nog meer leuk houten speelgoed van Hema.

Dit artikel bevat affiliatelinks, bekijk de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.