Kind Kleding

Winterjas wannahaves voor jongens en meisjes

fjala

De eerste bladeren vallen alweer van de bomen en de dagen worden steeds korter. De herfst is aangebroken en de temperaturen gaan omlaag. Het perfecte moment om een winterjas aan te schaffen! Want een warme winterjas is in ons koude kikkerlandje natuurlijk onmisbaar.

Warm blijven

Een winterjas is erg belangrijk. Met een goede winterjas zorg je ervoor dat je zoon of dochter goed wordt beschermd tegen de kou. Een jas van goede kwaliteit is soms nogal een uitgave, maar deze zijn wel van de meest warme materialen gemaakt en gaan over het algemeen langer dan een winter mee. En een jas van goede kwaliteit én een trendy uitstraling? Wij hebben de mooiste winterjassen op een rijtje gezet voor jongens, meisjes en natuurlijk de unisex exemplaren.

Winterjassen meisjes

Roze, teddy en stoer. We zien het allemaal terug in de meest mooie meisjes winterjassen. Er is ontzettend veel keus; van een teddy coat tot een stoer bikerjack. Welke winterjas past het beste bij jouw dochter?

Van links naar rechts: Noe & Zoe cape, Finger in the Nose bontjas, H&M Bambi jas, Marmar Copenhagen parka, Stella McCartney leopard en H&M biker pilotenjack.

winterjassen meisjes

Winterjassen jongens

De meeste jongens spelen graag buiten. Met een heerlijk warme jas wordt het buiten spelen in de winter nog een stukje leuker! Er is keuze uit veel verschillende prints en mooie kleuren. Dit jaar zie je vooral veel aardetinten terug en verschillende dierenprints.

Van links naar rechts: Finger in the nose met winterlandschap, Fjallraven wintercoat, Stella McCartney Tompson jacket, Marmar Copenhagen jas Oscar, Kidscase jake jacket & H&M gewatteerd winterjack.

winterjasssen jongens

Winterjassen unisex

Een unisex winterjas kan worden gedragen door zowel een jongen als meisje. Ontzettend handig, want zo kun je die prachtige winterjas van jouw zoontje volgend jaar weer doorgeven aan je dochter of andersom.

Van links naar rechts: Mini Rodini Siberia jacket, Emile et Ida parka coat, Molo Leopard jacket, Popupshop coat, Popupshop bubble kid cat & Mini Rodini Siberia mouse coat.

winterjassen unisex - winterjassen jongens - winterjassen meisjes

Neem ook eens een kijkje op winterjassen.com, hier vind je ook een groot aanbod met winterjassen voor kinderen.

Bekijk ook alle winterkleding van een aantal genoemde merken via de tag ‘AW15‘.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.