Evenementen Uitgaan & reizen

Flavourites Live 2015: kom je ook?

Flavourites Live 2015

Waarschijnlijk ken je Flavourites wel; het platform met een verzameling aan leuke webshops. Maar wist je al dat van 20 tot en met 22 november Flavourites Live plaatsvindt? Deze dagen kun je live shoppen bij een heleboel leuke webshops. 

Live online shoppen

Online shoppen is al jaren enorm populair, maar een product niet kunnen voelen of in het echt bekijken houden je soms tegen om online een aankoop te doen. Flavourites Live maakt het mogelijk om live te shoppen bij webshops.

Maar Flavourites Live draait niet om shoppen alleen, want er zijn ook toffe workshops en er is heerlijk eten en drinken. Zo staat ook dit jaar weer het Papieratelier van HappyMakersBlog op Flavourites Live. Bij het Papieratelier kun je verschillende workshops volgen en de mooiste papierwaren kopen.

Flavourites Live papieratelier happymakersblog

Flavourites live shopper - Geertje Aalders

Niet missen!

Deze editie komt Geertje Aalders, bekend van haar knipkunstwerken, naar Flavourites Live met een bijzondere stand. Het is nog even geheim hoe deze eruit gaat zien, maar het belooft iets heel moois te worden. Tijdens de beurs kun je ook de speciale shopper kopen die Geertje Aalders heeft ontworpen. Het is een prachtige tas geworden met uiteraard een knipkunstwerk als print in stijlvol grijs en wit.

De workshops van het Papieratelier beloven veel goeds! Er zijn verschillende knappe ontwerpers die workshops geven waardoor je gegarandeerd met een mooi kunstwerk naar huis gaat. Schrijf je vandaag nog in voor een workshop bij HappyMakersBlog.

Vorig jaar was het een groot succes, dus ook dit jaar zul je in de rij moeten staan voor De Fotobus. Maar het is absoluut een leuke herinnering aan deze dag. Met de speciale photobooth-props ga je in elk geval met een vrolijke foto naar huis.

Wil je liever een mooie illustratie van jezelf in plaats van een foto? Dan kun je in de rij bij de getalenteerde Marloes de Vries. Al haar illustraties zijn echte pareltjes en hoe mooi zou het zijn om zo’n illustratie thuis aan de muur te kunnen hangen.

Tijdschriften Viva en Flair hebben samen het ‘We Love Winter’ boek gemaakt, tijdens Flavourites koop je deze winterspecial voor €3,50.

Daarnaast zijn er nog veel meer speciale beursaanbiedingen van allerlei webshops, houd daarvoor de hashtag #flavlive op Instagram in de gaten.

Flavourites Live 2015 photobooth Flavourites Live 2015 winkels

Flavourites Live 2015 vindt plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Bekijk meer informatie en bestel tickets op de website.

En wie weet tot ziens op Flavourites Live 2015!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.