Kind Verzorging

Pastel boxkleed van Cup Of Me

cup of me pastel boxkleed

Een box is onmisbaar bij een baby-uitzet en daardoor een boxkleed ook, want een baby moet natuurlijk wel zacht kunnen liggen. Na lang zoeken vond ik een prachtig boxkleed bij Cup Of Me. 

Zoektocht

In eerste instantie zocht ik naar een boxkleed dat zou passen bij het kleurenschema van de babykamer van Senne, maar ik bedacht mij dat het boxkleed in de woonkamer zou blijven liggen – lang leve zwangerschapsdementie, opeens weet je niet meer waar die box nou komt te staan haha. Een boxkleed wat de hele tijd in onze woonkamer zou liggen, zou ook mooi bij onze woonkamer moeten passen vond ik. Het kleurenschema van onze woonkamer bestaat uit veel wit, verschillende grijze tinten, mintgroen en lichtroze. Daarnaast wilde ik een uniseks boxkleed, bij voorkeur een tijdloze print en origineel. Via Google belandde ik alleen maar bij grote ketens, dus ging ik zoeken via Instagram.

Pastel boxkleed

Via de hashtag #boxkleed op Instagram kwam ik bij @cupofme.nl terecht. Het pastel boxkleed met grafisch patroon viel mij gelijk op. De kleuren van het kleed passen mooi bij onze woonkamer en ik vond het gestikte patroon in het boxkleed een leuk detail. De meeste boxkleden hebben een rand erin gestikt en dit vind ik persoonlijk niet mooi. Dit boxkleed heeft dat gelukkig niet en dat is echt een van de weinigen boxkleden die er te vinden zijn. Het boxkleed vond ik wat dun, maar omdat wij ook een boxmatras hebben is dat niet storend.

Inmiddels hebben wij het boxkleed ongeveer zes maanden in gebruik en deze bevalt nog steeds erg goed. De eerste maanden lag deze voornamelijk in de box, maar wij gebruiken deze nu ook als een wat zachter kleed op ons vloerkleed. Doordat het boxkleed dun is, kan Senne nog steeds makkelijk alle kanten op rollen zonder dat hij het gevoel heeft dat hij ergens ‘vanaf valt’.

Bekijk en bestel het boxkleed bij cupofme.nl.

box senne geboren boxkleed cup of me

Boxkleed: Cup Of Me – Muts, slofjes en knuffelgiraffe: Prenatal – Overslagshirt en broek: Noppies.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.