Kind Spelen

Een turbo grote kleurplaat en meer moois van Makii

Turbo grote kleurplaat van Makii

Is jouw kleintje toe aan een avontuur? Met de turbo grote kleurplaat van Makii neem je jouw zoon of dochter mee op een echt ’teken-avontuur’! De kleurplaten van levensgroot formaat met de meest gekke karakters inspireren kinderen om hun creativiteit te laten exploderen. Maar naast kleurplaten verkoopt Makii nog veel meer leuks! 

Gebundelde krachten

Makii is in 2013 opgericht door twee illustratoren, Idris van Heffen en Mielo Pouwer. Doordat de twee Rotterdamse illustratoren hun krachten bundelden ontstond het vernieuwende en creatieve label Makii. De wereld van Makii bestaat naast de turbo grote kleurplaten ook uit art prints, kaarten, muurschilderingen en er bestaat zelfs een heuse ‘makii-je-eigen-print-app’.

Makii kaarten

Ontwerp zelf!

Met behulp van de online app van Makii kun je je eigen kunstwerk ontwerpen. Met gebruik van een collagemaker maak je een echt kunstwerk met jouw eigen favoriete figuren. Ga jij voor een leeuw, een kikker, een trompet of kies jij ze allemaal? Via de Makii app ontwerp je heel simpel de mooiste kunstwerken met je eigen tekst!

Meer moois!

Er zijn ook ontzettend vrolijke wenskaarten van Makii verkrijgbaar. De grappige gekleurde prints maken iedereen aan het lachen, groot en klein. De ontwerpen die op de wenskaarten zijn gebruikt zijn ook verkrijgbaar als ‘art print’ ofwel poster. En daarnaast zijn er nog meer poster prints, zoals de print van het strand en de boerderij. En als je echt iets unieks wilt dan laat je een prachtige muurschildering maken over jouw avontuurlijkste dromen! Met Idris en Mielo kan het niet gek genoeg!

Grote kleurplaat kopen?

Er zijn turbo grote kleurplaten van de stad, de jungle en het museum verkrijgbaar. De prachtige grote kleurplaten kun je kopen in de webshop van Makii.nl, maar er zijn nog veel meer verkooppunten.

Turbo grote kleurplaat van Makii

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.