Kind Lezen

Leer alles over Superchille Krokodillen in dit toffe boek van Owen Davey

Superchille krokodillen owen davey

Bekijk de meest fantastische krokodillen en alle informatie over deze gave dieren in het boek ‘Superchille krokodillen’ van Owen Davey. Een aanrader voor dierenliefhebbers! 

Meer lezen over kinderboeken van Owen Davey →

Kinderboekenillustrator Owen Davey

Owen Davey is waanzinnige kinderboekenillustrator die een hoop mooie boeken op zijn naam heeft staan. Mijn favoriete kinderboeken van Owen Davey zijn de informatieve boeken over een bepaalde groep dieren of een bepaald dier en daar zijn er gelukkig heel veel van. ‘Superchille krokodillen’ is weer een gave boek in deze serie.

Informatief kinderboek ‘Superchille krokodillen’

Het boek gaat, zoals de titel al zegt, over krokodillen. Maar dus ook over alligators, gavialen en kaaimannen. ‘Superchille krokodillen’ staat vol met leuke weetjes en informatie over krokodillen. Alles natuurlijk voorzien van de prachtige illustraties die Owen Davey maakt. Het boek is fantastisch voor kinderen die gek zijn van krokodillen, maar ook voor iedereen die meer wil weten over het dierenleven.

Voor wie is ‘Superchille krokodillen’ leuk?

De informatieve kinderboeken van Owen Davey zijn leuk om samen te lezen met kinderen vanaf vijf jaar. Ik lees samen met mijn zoon van vijf jaar soms twee bladzijdes voor het slapengaan. Kinderen die goed kunnen lezen vanaf een jaar of zeven zullen veel plezier beleven aan dit toffe boek over het leven van krokodillen en kunnen het wellicht ook goed gebruiken voor onderzoek.

Bestel ‘Superchille krokodillen’ van Owen Davey bij bol.com →

Superchille krokodillen owen davey (1) Superchille krokodillen owen davey

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.