Sinterklaas

De leukste printables voor Sinterklaas

sinterklaas printables poster sinterklaas kapoentje

Een hele gezellige en warme periode is weer aangebroken: Sinterklaas is weer in het land! Maak het feest nog leuker, gezelliger en origineler met een van de leuke printables voor de Sinterklaasperiode. 

Bekijk ook: de Mamalifestyle Sinterklaas aftelkalender geschikt voor elk jaar →

Sinterklaas printables

Er zijn veel leuke Sinterklaas printables te vinden online, ik heb een selectie gemaakt van alle designs die ik zelf zou willen uitprinten. Er zitten veel aftelkalenders tussen voor dit jaar, die nog leuk zijn om te gebruiken voor aftellen tot de dag waarop Sinterklaas pakjes komt brengen. Er zijn ook printable posters, inpakpapier of bijvoorbeeld een leuk spel.

Aftelkalenders

Andere printables

Bekijk mijn Pinterestboard waar ik nog veel meer inspiratie verzamel voor de Sinterklaasperiode →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.