Kinderkamer Wonen

Slapen onder Snurk beddengoed

snurk3

De fijnste dromen beginnen vast en zeker onder het dromerige beddengoed van Snurk. Het beddengoed van Snurk is speels en prikkelt de fantasie en dat is precies waar kinderen van houden. Dankzij Snurk waan je je in de wereld van sprookjesprinsessen, danseressen, piraten, ridders en nog veel meer. Onder welk dekbedovertrek zal jouw kleintje het liefste kruipen? 

Voor het goede doel

Reclamemaakster Peggy liep al een tijdje met een idee rond: een dekbed met een print van kartonnen dozen. In 2007 bracht Peggy het idee tot uitvoering samen met haar partner Erik, die over de nodige ervaring beschikte. Naast de print van de kartonnen doos brachten ze ook een variant van een stoep (ja, een trottoir weet je wel!) op de markt. De opbrengst van dit beddengoed ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.

snurk1

Meer dromerige ideeën

Maar zoals je kon verwachten van Peggy en Erik hadden zij nog veel meer inspiratie. Een mengeling van de creativiteit van Peggy en de ervaring van Erik werd een perfecte combinatie voor hun prachtige merk SNURK. Inmiddels is Snurk een groot succes gebleken. De producten worden verkocht van Nederland tot in Australië!

Goede kwaliteit

De beddengoedcollecties zijn naast hun mooie design ook nog een duurzaam. Snurk gebruikt namelijk standaard perkal en perkaline katoen voor al hun beddengoed, waardoor het van bijzonder goede en zachte kwaliteit is. Daarnaast is het productieproces van Snurk milieuvriendelijk en kinderarbeidvrij. Dat is toch een fijn idee voordat je onder de wol kruipt.

Beddengoed

Met het beddengoed van Snurk wordt naar bed toe gaan een heus feestje. Maar niet alleen voor kinderen, ook voor volwassenen! Kinderen kunnen kiezen voor hun grootste held of voorbeeld, terwijl volwassenen kiezen uit rustigere ontwerpen en stijlvolle en creatieve prints.

snurk4

Sierkussens

Naast hun beddengoedcollecties verkoopt Snurk ook prachtige sierkussens. Er zijn matchende sierkussens met het beddengoed verkrijgbaar maar ook zijn er sierkussens met andere prints te vinden. Leuk als extra kussen op bed, maar ook erg mooi op de bank. Welk Snurk item is jouw favoriet?

snurk5

Shop SNURK

Snurk wordt inmiddels wereldwijd verkocht. Je kunt Snurk shoppen via het officiële Snurk webshop. En daarnaast is het beddengoed in de volgende Nederlandse webshops verkrijgbaar:

Linnenmode | Luxe bedden | Mister Design | Bijenkorf

Mis je een webshop in het rijtje? Laat een reactie achter of stuur een mail naar mamalifestylenl@outlook.com

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  december 8, 2015

  Wat een leuke dekbedhoezen zijn dat! Vooral die ridder. Dat is echt mijn favoriet.

 • Reageren
  Een nieuw bed en dekbedovertrek :) - deniesoverseas
  februari 15, 2016

  […] haar element onder het Snurk overtrek. Ik schreef in het online magazine Mamalifestyle al eens een artikel over Snurk. Jukka slaapt onder het brandweermannen overtrek en Wolf is ontzettend blij met haar […]

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.