Mama Zelfzorg

Fijn alledaags kleurboek voor volwassenen

Huis, tuin en keukenkleurboek - Ingrid van Willenswaard - Kleurboek voor volwassenen

Het dagelijkse leven kan regelmatig voor stress zorgen, hoe fijn is het dan om af en toe even tot rust te komen met een kleurplaat? Het ‘Huis, tuin en keukenkleurboek’ van Ingrid van Willemswaard is daar heel geschikt voor. 

Alledaags kleurboek voor volwassenen

Het kleurboek bestaat uit een grote envelop met allemaal kleurplaten die Ingrid zelf getekend heeft, extra leuk om met die wetenschap het kleurboek door te bladeren. De alledaagse tekeningen zijn relatief simpel, maar daardoor extra leuk om op te vrolijken met potloden of stiften. De kleurplaten zijn ook erg geschikt voor wat oudere kinderen om in te kleuren. Naast kleurplaten vind je ook ansichtkaarten en cadeaulabels in dit kleurboek.

Altijd ontspannen

Leg het kleurboek op een centrale plek zichtbaar in het huis, dan kun je altijd even tussendoor een kleurplaat inkleuren om stress los te laten. Leg er dan wel een setje potloden naast, anders moet je daar gestrest naar gaan zoeken.

Ideaal cadeautje

Het ‘Huis, tuin en keukenkleurboek’ kost €9,99 en is daarmee een ideaal cadeautje voor onder de kerstboom. Als je voor 23 uur besteld bij bol.com, is het kleurboek waarschijnlijk nog op tijd voor kerst in huis.

Ingrid van Willenswaard ken je misschien al van haar weblog ing-things.com of van haar andere boeken.

Huis, tuin en keukenkleurboek - Ingrid van Willenswaard - Kleurboek voor volwassenen

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Noun
  december 22, 2015

  Deze ga ik serieus op mijn verjaardags-verlanglijstje zetten ?

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  december 23, 2015

  Superleuk zeg. Dit is nou eens een kleurboek dat ik ook best zou willen kleuren! En dat wil wat zeggen, want met de meeste kan ik niks.

 • Reageren
  Wimke
  december 23, 2015

  Die gaat op mijn wenslijst ?

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.