Fashion Feest Mama Moederdag

De mooiste t-shirts en truien alleen voor mama’s

Als ik op straat loop zonder kinderen, ziet niemand dat ik moeder ben. En dat vind ik wel eens jammer. De oplossing: een t-shirt speciaal voor mama’s. De leukste die ik kon vinden heb ik verzameld in deze blog. 

Kids deco the mom shirt

The Mom

Supertof shirt van de leuke webshop kidsdeco.nl met de duidelijke tekst ‘The Mom’. Extra leuk dat je zelf kunt kiezen uit wit of zwart voor het shirt en zelfs de kleur van de tekstopdruk kunt bepalen. Er zijn ook versies met ‘The Baby’, ‘The Kid’ en ‘The Dad’. Bestel het shirt met ‘The Mom’ bij kidsdeco.nl.

Mama Bird

Een simpel t-shirt met de tekst ‘Mama Bird’ van het merk ‘The Bee & The Fox’ en ja, voor de kinderen zijn er t-shirts en rompertjes met ‘Baby Bird’. Ook nog eens ideaal voor twinning dus. Het ‘Mama Bird’-t-shirt kun je bestellen bij Little Loved Ones.

mama bear t-shirt little loved ones

Mama Bear

Ook van ‘The Bee & The Fox’ het shirt met ‘Mama Bear’. En ook van deze variant is er bijvoorbeeld een ‘Papa Bear’. Dit ‘Mama Bear’-shirt is te koop bij Little Loved Ones.

planet motherhood little loved ones

Planet Motherhood

Mijn favoriet in dit lijstje: het t-shirt met Planet Motherhood. Dit shirt is van het merk Organic Zoo en er is ook een variant met ‘Planet Childhood’, superleuk. Het ‘Planet Motherhood’-t-shirt is te bestellen bij Little Loved Ones.

Don’t Mess With Mama

Nog zo’n leuk shirt voor mama’s: don’t mess with mama. Het lijkt mij vooral erg leuk met wat oudere kinderen in huis, dan is de boodschap gelijk duidelijk haha. Het t-shirt ‘Don’t Mess With Mama’ kun je bestellen bij Little Loved Ones.

 

momlife sweater gele flamingo

#momlife

Geen t-shirt, maar een sweater met de tekst #momlife. Lekker comfortabel voor de dagen als mama thuis is met de kinderen en toepasselijk qua tekst. De trui met ‘#momlife’ is te bestellen bij De Gele Flamingo.

Viva la Mamma

Het merk tinycottons maakt al langer kleding voor mama’s, supertoffe kleding voor mama’s durf ik wel te zeggen. Nu tijdelijk in de collectie dit toffe shirt met de tekst ‘Viva la Mamma’. Behalve in de kleur creme is het shirt in nog twee kleuren verkrijgbaar. Bestel het shirt ‘Viva la mamma’ bij tinycottons.com.

Bekijk meer tips voor Moederdag →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.