Kerst

vtwonen blog: kerst in de kinderkamer

kerst kinderkamer kerstboom

Natuurlijk wordt de woonkamer versierd met kerstdecoratie in december, maar vergeet de kinderkamer ook niet! Bekijk bij vtwonen de kinderkamer van Javian waar op verschillende plekken kerstdecoratie te vinden is. 

Op Instagram deelde ik al een foto van Javian die druk zijn eigen kerstboompje aan het versieren was, deze staat inmiddels ook afwisselend op zijn kamer en beneden in de woonkamer. Maar er is nog meer kerstdecoratie in de kinderkamer te vinden, zoals: een adventkalender, een zingende kerstboom en muurstickers van dennenbomen. Deze muurstickers blijven trouwens gewoon op de muur geplakt ook na kerst. De stickers komen van de webshop Mevrouw Aardbei.

Bekijk meer foto’s bij vtwonen van kerst in de kinderkamer of bekijk mijn andere vtwonen blogs.

 

Op bovenstaande foto staat een boekenhouder die ik zelf gemaakt heb, bekijk het stappenplan en maak hem zelf.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Maartje
  mei 9, 2017

  Altijd leuk een kerst sfeertje in de kinderkamer.

 • Reageren
  Mvrouw Aardbei
  juni 13, 2017

  Zelfs kerst in de kinderkamer is tegenwoordig niet meer raar.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.