Baby

Lief Leuk en Eigen geboortekaartjes

Geboortekaartjes Lief Leuk en Eigen roze

Als aanstaande ouders is één van de dingen op je lijstje: het geboortekaartje. Voor veel ouders een leuke, maar ook belangrijke keuze. Hiermee maak je tenslotte aan de wereld bekend dat je kindje geboren is. Bekijk eens de geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen, misschien zit er iets tussen wat bij jullie past, er zijn het afgelopen jaar een hoop mooie nieuwe ontwerpen toegevoegd aan het assortiment. 

Lief Leuk & Eigen

Lief Leuk & Eigen is een superleuke website met veel leuke ontwerpen en verschillende geboortekaartjes. Op hun website presenteren zij hun huidige collectie, maar ook vier speciale series met geboortekaartjes: Gribbeltje, Cécile Printemps, Little Dutch & Hipster Sweet.

Op de website heb je een overzicht van ruim 800 kaartjes en zit er eigenlijk altijd wel en geschikt kaartje tussen. Je kunt alle kaartjes ook nog aanpassen naar je eigen wensen en smaak én de eerste twee proefdrukken zijn gratis.

De vier speciale series met geboortekaartjes zijn in samenwerking met verschillende ontwerpers.

Gribbeltje

Deze kaartjes worden ontworpen door Daniele Frensch. Zij heeft een vrolijke en herkenbare stijl. De kaartjes van Gribbeltje zijn exclusief verkrijgbaar bij Leuk Lief & Eigen. Deze kaartjes zijn vrolijk, kleurrijk en niet te zoet. Er zijn veel verschillende kaartjes met tekeningen van een ooievaar of een hondje tot een echt nederlands design met rood, wit en blauw!

Cécile Printemps

Deze nieuwe lijn is ontworpen door Cécile Vrinten, bekend van onder andere Happinez en Het Parool. Zij maakt in haar collectie gebruik van veel Retro kleuren en printjes met scandinavische invloeden. De kaartje ogen lief, fris en stoer!

Little Dutch

Little Dutch is vooral bekend van kleurrijke kinderkamer accessoires. Zij vertaalden hun design naar een mooie collectie geboortekaartjes. Van stoere jongenkaartjes met blauw en steren, tot zoete meisjekaartjes met roze en bloemetjes. Dit allemaal in hun eigen stijl.

Hipster Sweet

De Amerikaanse vormgeefster Amanda Shoemaker van Shh! Maker design heeft deze prachtige collectie ontworpen. Lief Leuk & Eigen heeft haar leren kennen via Etsy. Het is een eigentijdse collectie geworden met zachte kleuren en leuke printjes.

Geboortekaartjes van Lief Leuk en Eigen roze geel Geboortekaartjes van Lief Leuk en Eigen blauw groen Geboortekaartjes van Lief Leuk en Eigen

Op zoek naar een echt uniek geboortekaartje? Bekijk deze bijzondere video.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.