Kerst

Hema kerst 2015: superleuk voor kinderen

hema kerst 2015 kerstballen plastic

De kerstcollectie van Hema voor 2015 bevat vele mooie producten, maar eigenlijk zijn de producten voor kinderen het allerleukst. Hiermee worden de kerstdagen gegarandeerd een feestje! Bekijk de producten van Hema kerst 2015. 

hema kerst 2015 papieren bakjes

Kersttafel dekken

Als je de tafel dekt met vrolijk papieren servies met de kerstman, kerstbomen en sneeuwpoppen wordt aan tafel blijven zitten al een stuk leuker. Het papieren servies is verkrijgbaar als bord, beker en bakje.

En vergeet uiteraard de Christmas Crackers niet aan tafel!

hema verlichtingssnoer sneeuwpop

Kerstlichtjes aan

Maak het sfeervol in huis met de kerstige LED verlichting van de Hema. Er is een rendier, sneeuwpop en kerstman verkrijgbaar. Ook leuk: de lichtslinger met gezichtjes van sneeuwpoppen.

Hema kerst 2015 merry christmas slinger

hema kerst 2015 papieren slinger kerstfiguren

Kerstslingers ophangen

Er zijn dit jaar weer veel mooie kerstslingers verkrijgbaar bij de Hema, maar favoriet is wel de ‘Merry Christmas’-slinger. Met een mooi kleurenpalet met onder andere mintgroen de ideale versiering voor aan de muur.

Een goede tweede is de slinger met de vrolijke kerstfiguren, de figuren zijn zo groot als een kinderhand en daardoor goed zichtbaar in huis.

hema kerst 2015 kersthangers sneeuw

Kerstballen en andere decoratie

In een kerstboom kunnen kerstballen natuurlijk niet ontbreken en kinderen zullen vast blij worden van de gekleurde plastic kerstballen met herkenbare kerstfiguren. Dezelfde figuren zijn ook verkrijgbaar met honeycomb of van vilt.

Er zijn ook kleine houten figuren te koop voor in de kerstboom. Niet geschikt voor kleine kinderen vanwege de kleine onderdelen, maar voor oudere kinderen misschien leuk om zelf een kleine kerstboom mee te versieren.

hema kerst 2015 houten figuren

Niet in de webshop, maar wel nog volop in de winkels verkrijgbaar: het vrolijke cadeaupapier met de herkenbare creatieve kerstfiguren.

Fijne feestdagen!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    december 16, 2015

    Wat een superleuke dingen allemaal! De Hema is toch maar een fijne en leuke winkel : )

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.