Kind Spelen

Last-minute Sinterklaas cadeautips van de Hema

hema houten speelgoed houten blokken dieren

 

Het is alweer bijna zover: pakjesavond! Als je nog op zoek bent naar cadeautjes, moet je misschien eens bij de Hema kijken. Voor alle leeftijden is er namelijk wel iets leuks te vinden, zoals bijvoorbeeld het houten speelgoed en papieren speelgoed. 

Dit is een oude blog, bekijk de collectie houten speelgoed van Hema voor 2019 →

Hema houten speelgoed

Er zijn verschillende soorten houten speelgoed verkrijgbaar bij de Hema, maar al het speelgoed heeft een mooi kleurenpalet. Geen schreeuwerige felle kleuren, maar subtiel rood en hemelsblauw. Het speelgoed mag best gezien worden in huis. Houten speelgoed gaat vaak van generatie op generatie mee, doordat het zulk stevig materiaal is.

Thema’s spelen ook een belangrijke rol bij het houten speelgoed, zoals dieren of sprookjeswerelden. Het houten speelgoed van de Hema nodigt uit tot fantasierijk spelen.

Het houten speelgoed is geschikt vanaf 10 maanden.

hema houten speelgoed vormenstoof hema houten speelgoed stapeltoren

Houten speelgoed voor baby’s

Een stapeltoren en vormenstoof is ideaal voor baby’s en dreumesen. Door de vrolijke, maar subtiele kleuren zullen kinderen dit vast leuk speelgoed vinden.

hema houten speelgoed puzzel puzzel dieren hema houten speelgoed puzzel puzzel dierentuin dieren

hema houten speelgoed puzzel puzzel bos kabouter

Houten puzzels

De vrolijke puzzels van de Hema zijn vooral geschikt voor jongere kinderen. De leuke prints kun je gebruiken om zelf een verhaal bij te bedenken, zo blijft een puzzel leuk, ook als de puzzelstukken snel hun plek gevonden hebben.

hema houten speelgoed puzzel ijs hema houten speelgoed puzzel ridder

Speciale houten puzzels

De ijsjespuzzel is ontzettend zoet, maar dan zonder alle suikers. Ideaal voor kinderen onder de één jaar. En de ridderpuzzel is heel geschikt voor alle stoere kinderen die al wat ouder zijn, want met deze puzzelstukken zijn er meerdere puzzels te maken.

hema houten speelgoed gekleurde houten-trein hema houten speelgoed houten blokkenset hema houten speelgoed hamertje tik hema houten speelgoed gereedschapskist hema houten speelgoed domino dieren

Ander houten speelgoed

De houten trein wordt leuk vanaf het moment dat kinderen kunnen lopen, want dan kunnen zij de trein achter zich aan trekken. Een houten blokkenset wordt steeds uitdagender speelgoed, want wie kan de hoogste toren of misschien zelfs een brug ermee bouwen?

Hamertje-tik blijft een klassieker als het gaat om houten speelgoed, de meeste kinderen beleven hier dan ook veel plezier aan. Met de gereedschapskist kunnen kinderen al vroeg en veilig leren om te timmeren, extra leuk als kinderen mee kunnen doen met een familielid die echt kan klussen.

Het dominospel is geschikt voor schoolgaande kinderen, zij zien waarschijnlijk sneller de verbanden. Maar ook op jongere leeftijd kun je de dominostenen bijvoorbeeld gebruiken voor het herkennen van dieren.

hema papieren speelgoed papieren stad grijs hema papieren speelgoed papieren stad groen set hema papieren speelgoed papieren stad groen hema papieren speelgoed papieren stad

Werelds papieren speelgoed

Als kinderen zich te oud voelen voor houten speelgoed heeft de Hema gelukkig ook papieren, of eigenlijk kartonnen, speelgoed. Met deze bouwplaten kun je volledige dorpen en steden bouwen, inclusief alle bijbehorende gebouwen. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar om de eigen wereld van een kind te creëren.

Shoppen bij Hema

Tegenwoordig woont bijna iedereen wel in de buurt van een Hema, maar mocht je niet in de mogelijkheid zijn om bij een Hema te winkelen voor Sinterklaas, dan kun je jouw cadeautjes ook bestellen in de webshop. Check wel goed of het nog lukt met verzenden en leveren.

Fijne pakjesavond!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  december 1, 2015

  Ik vind het allemaal even leuk! Wat is de Hema toch een fijne winkel. en ik houd bovendien van houten speelgoed.

 • Reageren
  wimke
  december 2, 2015

  Ik ben ook dol op de Hema, ze hebben altijd wel een origineel cadeautje voor een leuke prijs? en de ijskoffie in het restaurant is zoooo lekker! ?

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.