Kind Kleding

Favoriete rompertjes voor Senne van Noppies

mamalifestyle noppies rompertjes

Voor onze zoon Javian heb ik nooit kleding gehad van het merk Noppies, maar toen ik zocht naar mooie babykleding in maat 44 voor onze Senne kwam ik toch bij dit merk terecht. Inmiddels heb ik een favoriet rompertje voor Senne van Noppies. 

Kleine Senne in maatje 44

Senne was bij alle echo’s tijdens de zwangerschap net wat kleiner dan Javian toen was, daarnaast werd op een gegeven moment duidelijk dat hij geboren zou worden met 37 weken zwangerschap, een week eerder dan de termijn waarmee Javian werd geboren. Aangezien maatje 50 voor Javian al aan de grote kant was, besloten we voor Senne ook wat setjes in maatje 44 te kopen.

Zachte rompertjes

De eerste outfit van Senne was volledig van Noppies, maar gedurende de eerste maand van zijn leven droeg hij regelmatig kleding van dit merk. Al snel waren twee overslagrompertjes van Noppies grote favoriet. Voor kleine baby’s gebruik ik sowieso liever overslagrompertjes, maar deze rompertjes zijn ook nog eens superzacht. Voor degenen die de ‘gewone’ rompertjes kennen van Noppies, deze rompertjes zijn qua stof net iets steviger.

Daarnaast combineren deze rompertjes qua kleuren heel fijn met de andere kleren in zijn kledingkast. De lichtgroene en donkerblauwe streepjes zijn heel subtiel, waardoor het leuk met drukke prints en donkere kleuren combineert, maar ook met simpele broekjes en shirts.

De donkerblauwe romper heeft de naam ‘Ronda‘ en de mintgroene romper heet ‘Madrid‘.

Goede kwaliteit

De foto van deze rompertjes maakte ik nu deze echt te klein zijn voor Senne, hij heeft ze twee maanden bijna non-stop gedragen en in de tussentijd zijn ze uiteraard regelmatig gewassen. Toch is de stof superzacht gebleven en zijn de kleuren nog steeds mooi. De kwaliteit van deze rompertjes is dus echt heel erg goed!

Nieuwe bestelling

Inmiddels is Senne echt te groot voor deze rompertjes, maar ik heb een nieuwe bestelling bij Noppies geplaatst met onder andere deze twee rompertjes in een grotere maat.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.