Kerst Kind Spelen

Buddy and Bear’s Christmas Play

buddy and bear's christmas play app

Eigenlijk is kerst natuurlijk officieel voorbij nu, maar deze app is zo leuk dat je er de hele winter wel mee kunt spelen. En onthouden voor kerst 2016, want de Buddy and Bear’s Christmas Play app is ideaal als afleiding tijdens het kerstdiner. 

Buddy and Bear

De meeste kinderen hebben vaak moeite met lang aan tafel blijven zitten, als makers van kinderservies weten ze daar bij Buddy and Bear alles van. Een leuk servies kan helpen om kinderen aan tafel te krijgen, maar om ze aan tafel te houden heb je deze Christmas Play app nodig.

buddy and bear's christmas play menu app buddy and bear's christmas play app menu

Spelletjes in de app

De app bestaat uit vier verschillende spelletjes, waarbij elk spelletje weer bestaat uit vier verschillende ‘karakters’. Zo kun je verschillende figuren ‘eten’ geven, puzzelen, cadeautjes uitpakken en gepersonaliseerde kerstwensen versturen.

De app is officieel voor kleuters, maar dreumesen en peuters kunnen er ook erg leuk mee spelen. En hoe vaker spelen, hoe beter ze het scherm kunnen ‘bedienen’. Groot voordeel van deze app is dat er geen advertenties ongevraagde schermen in beeld komen. Je kunt de app alleen verlaten door de home-knop te gebruiken.

Je kunt de app voor €0,99 downloaden in de App Store. Bekijk op de website van Buddy and Bear meer van hun leuke servies.

buddy and bear's christmas play cadeau buddy and bear's christmas play puzzel

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.