Kind Spelen

Hema houten auto’s en houten garage

hema houten garage houten speelgoed

Grote collectie speelgoedauto’s in huis? Dan is een houten garage een mooie toevoeging op de collectie speelgoed, want hiermee kunnen kinderen dan heerlijk spelen. De houten garage van de Hema is best uitgebreid met een lift, tankstation en diverse voertuigen. 

Bekijk het HEMA houten speelgoed voor 2019 →

Hema houten garage

De houten parkeergarage van Hema heeft een tankstation, helikopterplatform en drie lagen voor auto’s. Er zitten drie houten auto’s bij die ook met de lift naar boven kunnen worden gehesen. De houten garage is uitgevoerd in petrolblauw, mintgroen en rood als voornaamste kleuren. De auto’s zijn rood, felblauw en petrolblauw.

Bekijk de houten garage bij hema.nl →

hema houten garage

Hema houten voertuigen

Naast natuurlijk de houten garage zijn er nog veel meer voertuigen verkrijgbaar bij Hema zoals grotere trucks, maar ook kleinere auto’s. Leuk om de collectie voertuigen mee uit te breiden zodat er hele files met auto’s in de garage kunnen staan.

Houten speelgoed voor de allerkleinsten

Naast de kleine houten auto’s is er nog meer leuk houten speelgoed voor de allerkleinsten. Zoals houten puzzels met voertuigen zoals een tractor en brandweer of bijvoorbeeld houten blokken waarmee een stad gebouwen kan worden. Simpel speelgoed waar de kleintjes zich eventjes mee kunnen vermaken.

 

Dit artikel bevat affiliatelinks, wanneer jij een aankoop doet via de link ontvang ik een kleine commissie die ik kan gebruiken om de website nog mooier en beter te maken – bedankt als jij daarbij wilt helpen! 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.