Kinderkamer Wonen

Roomblush Mini: design voor de babykamer

Roomblush mini

Het merk Roomblush heeft de Scandinavische woontrend goed onder de knie, want alle producten die ze uitbrengen passen hier perfect bij. Ook de nieuwste collectie voor de allerkleinsten is weer erg mooi: Roomblush Mini. 

Roomblush Mini

Als moeder én ontwerper van Roomblush konden meer producten voor kinderen natuurlijk niet uitblijven. Roomblush Mini is de eerste collectie specifiek bedoeld voor kinderen. Eerder waren er ook al producten die geschikt waren voor kinderen, maar daar zijn nu speelmatten en kleinere dekens aan toegevoegd.

Producten voor mini’s

De collectie bestaat uit speelmatten, beddengoed voor baby’s, kussentjes, gymtasjes, vlaggetjes met quotes en alle producten kunnen uiteraard gecombineerd worden met de items uit de gewone collectie van Roomblush. Vooral de opbergmanden zijn ook erg geschikt voor speelgoed.

Prints en kleur

Uiteraard kenmerken de producten van de Roomblush Mini collectie zich door unieke designs, fijne prints en veel wit als basiskleur. Er zijn producten met lichtroze, mintgroen, maar ook met grijs.

Alle producten zijn verkrijgbaar in de webshop van Roomblush, maar er zijn nog meer verkooppunten zowel online als offline. De producten zijn in principe verkrijgbaar vanaf maart, maar ze staan al wel in de webshop.

 

Fotografie: Wendy van Woudenberg van beelsteil | Styling: April and May.

Roomblush mini wand little dreamer Roomblush mini babykamer roze sterren Roomblush mini roze speelkleed Roomblush mini rek opbergmand Roomblush mini kinderkamer hobbelpaard Roomblush mini kast Roomblush mini bed

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.