Kind Spelen

Babyspeelgoed cadeautips bij PSikhouvanjou.nl

psikhouvanjou.nl babyspeelgoed cadeautips

Een baby kan wellicht nog niet aangeven wat er op hun verlanglijstje staat, maar dat betekent natuurlijk niet dat ze niets krijgen. En zo lang ze toch niet zelf kunnen kiezen, kun jij het allermooiste speelgoed uitzoeken. Bekijk babyspeelgoed cadeautips, verkrijgbaar bij PSikhouvanjou.nl. 

Kid O tuimelaar wasbeer

Een tuimelaar is verrassend fascinerend speelgoed voor baby’s. Eerst kunnen ze heerlijk kijken naar dat wiebelende speeltje en het wellicht af en toe zelf aan het wiebelen maken en hoe groter ze worden hoe leuker het kan worden om de tuimelaar vooruit te schuiven en erachteraan te kruipen.

Kid O tuimelaar wasbeer – €10,95

Plan Toys baby auto

Autootjes zijn bij veel kinderen populair en jij wordt vast blij van de zachte pastelkleuren van deze houten speelgoedauto van het merk Plan Toys. Doordat de onderdelen bewegen is deze auto geschikt babyspeelgoed vanaf ongeveer zes maanden.

Plan Toys houten auto – €16,95

Tikiri knijpkrokodil

Zodra een baby zijn handjes gaat ontdekken, wordt zo’n knijpspeeltje erg interessant. Deze lieve krokodil heeft een hele zachte mintgroene kleur en is gemaakt van natuurlijk latex rubber waardoor het ook geschikt is om op te kauwen, wat vast en zeker zal gebeuren.

Tikiri knijpkrokodil – €13,95

Bloomingville fototoestel

In eerste instantie leuke decoratie op de kinderkamer, maar zodra een baby goed speelgoed vast kan houden is het ook leuk om te spelen. Het fototoestel heeft een knopje wat echt ingedrukt kan worden, extra leuk om papa of mama mee na te doen natuurlijk.

Bloomingville fototoestel – €9,95

DJECO duwfiguur

Vanaf het moment dat baby’s gaan kruipen, wordt het ontzettend leuk om speelgoed vooruit te schuiven. Een duwfiguur is daar natuurlijk erg geschikt voor. Deze houten egel heeft zachte, mooie kleuren en staat daardoor ook erg mooi op de kinderkamer totdat de baby ermee speelt.

DJECO duwfiguur – €13,95

Afbeelding via instagram.com/psikhouvanjounl

Dit artikel bevat affiliatelinks, bekijk de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.