Eten&drinken Kookboeken

Wat eet jij vandaag? Wij hebben een goede tip!

Wat eten we vandaag - Susan Aretz

In een druk gezinsleven is er niet altijd tijd en zin om uitgebreid en gezond te koken. Dankzij het kookboek ‘Wat eten we vandaag’ wordt dat opeens een stuk makkelijker. En het is nog betaalbaar ook!

Kookboekjungle

Als je in de wereld van kookboeken voor kinderen en gezinnen duikt, verdwaal je al snel in iets met veel te veel snoep en zoetigheid aan de ene kant en ingewikkelde recepten met tijdrovende, maar gezonde voedingsmiddelen, aan de andere kant. Voor een gemiddelde moeder is er wel de wens om puur natuurlijk, biologisch en extreem gezond te koken, maar ontbreekt het nogal eens aan tijd. Om het nog maar niet te hebben over het dreinende kind dat niets lust.

‘Wat eten we vandaag’ is een welkome afwisseling in deze kookboekjungle. Met meer dan 100 recepten voor grote én kleine smulpaapjes. Van bloemkoolpasteitjes naar een Mexicaanse ovenschotel of overheerlijke risotto met spruitjes, bacon en blauwe kaas. Dat laatste is misschien niet meteen een gerecht waar jouw kinderen warm voor lijken te lopen, maar het is in werkelijkheid om te smullen!

Wat eten we vandaag - Susan Aretz

Seizoensgroenten

Om het nog makkelijker te maken, is het kookboek opgedeeld in handige weekmenu’s. Zelf nadenken hoeft dus niet meer, die tijd kun je weer ergens anders voor gebruiken (de was bijvoorbeeld). En er is ook al rekening gehouden met seizoensgroenten, want de weekmenu’s zijn onderverdeeld in de seizoenen. Kan je de groentenkalender van de koelkast afhalen, heb je weer ruimte voor een kunstwerk van je kind.

Bakken

Ook aan pret met kinderen in de keuken is gedacht. Want er is niets leuker dan samen met je kind koekjes bakken. En als je eens wat anders bakken wil, probeer dan eens de ultieme brownie of speculaasmuffins.

Met dit kookboek wordt koken voor je gezin weer leuk. Maar vooral: lekker.

Bestel het kookboek ‘Wat eten we vandaag‘ van Susan Aretz bij bol.com en ga zelf aan de slag in de keuken. Bekijk meer inspirerende kookboeken.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    februari 16, 2016

    Dit klinkt als een handig kookboek. Bedankt voor de tip!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.