Eten&drinken

Ideale snack: bananenpopcorn van Organix Goodies

mamalifestyle organix goodies puffcorn banana

Bij het schap met babyproducten in de supermarkt houd ik altijd mijn ogen open voor nieuwe producten. En zo ontdekte ik laatst deze bananenpopcorn voor dreumesen en peuters van Organix Goodies. 

Gezonde snack

Onze Senne is gelukkig als hij kan eten of iets van eten in zijn handen heeft. Daarom ben ik altijd op zoek naar leuke, gezonde snacks die hij makkelijk zelf kan eten. Zo viel mijn oog op deze popcorn. Hij heeft al eens echte popcorn geproefd, dus ik wist dat hij de structuur prima te eten vond. Ik was erg benieuwd of hij de smaak van deze bananenpopcorn ook lekker zou vinden.

organix goodies puffcorn banana senne

Babypopcorn voor Senne

Het krakende zakje had gelijk zijn aandacht en toen ik hem het bakje gaf met de popcorn begon hij gelijk te eten om pas weer te stoppen toen het leeg was. Een groot succes dus!

De structuur van deze bananenpopcorn is iets zachter dan echte popcorn en de stukken zijn net iets groter, waardoor onze dreumes ze beter kan vasthouden.

Popcorn porties

Ik vind het een groot voordeel dat de zak gevuld is met meerdere zakjes, zo kan ik prima een zakje geven en de andere zakjes bewaren voor een andere keer of meenemen voor onderweg. De porties zijn voor mijn dreumes ook precies goed.

Wij kochten deze bananenpopcorn bij de Albert Heijn. Lees meer op de website van Organix.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.