Kind Kleding

Prenatal Sweet Petit: verrassend mooi en hip

PB-Prenatal_SweetPetit6-01

Prenatal verkoopt al vele jaren kinderkleding, maar kortgeleden lanceerde de welbekende winkel hun eigen newborn collectie ‘Sweet Petit’. Een verrassend mooie collectie voor de allerkleinsten.

Home sweet home

Sweet Petit is een relatief nieuw label van Prenatal en bestaat uit kleding voor de allerkleinsten, vanaf maat 50 tot en met maat 68. De nieuwe collectie ‘Home sweet home’ van Sweet Petit kenmerkt zich door comfortabele kleding, eenvoud in design en een goede pasvorm. Door de leuke printjes en kleurencombinaties is de collectie heel hip en prachtig voor het aankomende voorjaar en zomer.

Prachtige kleuren

Voor de zomercollectie hebben ze gekozen voor neutrale kleuren als basis gecombineerd met kleuren die op dit moment de trend zijn. Ze maken gebruik van verschillende blauwtinten als basis, aangevuld met grijs en lichtgroene tinten. Daarnaast zijn er ook veel kledingstukken met perzikkleur en neonoranje, wat ook terugkomt in het label van de collectie.

Prenatal, SweetPetit 6, PR4Kids Prenatal SweetPetit

Prenatal, SweetPetit PR4Kids Prenatal SweetPetit6

Leuke prints en tie dye effecten

Met ‘Home sweet home’ wilen ze een warm thuis gevoel creeëren. Ze maken gebruik van blauwtonen met als inspiratie Japanse stoffen en tye dye effecten. Het authentieke ‘home sweet home’ gevoel roepen ze op met het gebruik van uit karton geknipte huisjes en stempelprints. Deze zijn terug te vinden als prints op t-shirts, als kleine kartonnen labels en als printjes.

Prenatal,SweetPetit6,PR4Kids-Prenatal-SweetPetit6-Printonline_031

Prenatal,SweetPetit6,PR4Kids-Prenatal-SweetPetit6-Printonline_08

Prenatal

Deze collectie is ontworpen door het eigen designteam van Prenatal vanuit hun eigen ervaring als ouders. Ze zijn geïnspireerd geraakt door de alledaagse dingen en geraakt door het geluk van die mooie kleine momenten. “Zo trots als we zijn op de allerkleinsten, is ieder ontwerp uit de collectie naar één van de kleintjes van onze Facebook fans vernoemd.”

Prenatal publiceerde speciaal voor deze collectie ook een online Sweet Petit lookbook.

 

De Sweet Petit by Prénatal collectie is exclusief te koop in de Prenatal winkels en webshop prenatal.nl. Een super leuke, hippe en comfortabele collectie voor de allerkleinsten!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    maart 8, 2016

    Leuke kleertjes allemaal. Maar baby’s maken alles schattig en leuk : )

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.