Feest Mama Moederdag

Cadeautips voor mama’s: voor mama’s van vlinderkindjes

moederdag vlinder kek amsterdam vlinder

Ook mama’s van vlinderkindjes zijn nog steeds mama’s, hoe rauw dat ook kan voelen op een dag als moederdag. Toch verdienen ook die mama’s aandacht op moederdag en hoe mooi is het om een cadeau te geven dat helemaal in het teken staat van vlinders. Bij deze moederdag cadeautips voor mama’s van vlinderkindjes. 

Vele mama’s van vlinderkindjes zouden een dag als Moederdag liever overslaan, want een cadeau staat natuurlijk schril tegenover een kindje dat niet meer leeft. Maar ontkennen dat het kindje heeft bestaan is nog vele malen erger, daarom een lijstje met cadeautjes die juist de aanwezigheid van het vlinderkindje bevestigen.

moederdag vlinder gelukskistje

Gelukskistje van Return to Sender

Na het verliezen van een kindje kan de mama op zijn zachtst gezegd wel wat geluk gebruiken, dit kistje van Return to Sender combineert vlinders met wat geluk op een prachtige manier. Bestel het gelukskistje bij vtwonen.nl.

moederdag vlinder opbergmandje

Opbergmandjes van H&M

Deze opbergmandjes zijn eigenlijk bedoeld voor de kinderkamer, maar dankzij de zachte kleuren en de lieve print met meerdere vlinders past deze ook prima op andere plekken in huis. Bestel het opbergmandje bij H&M.com.

Moederdag vlinderkindjes muurstickers kek amsterdam

Muurstickers van Kek Amsterdam

Kek Amsterdam staat bekend om hun mooie muurdecoratie en daar zijn de muurstickers met vlinders geen uitzondering op. En extra bijzonder als de vlinders staan voor het kindje dat er niet meer is… Bestel de muurstickers bij vtwonen.nl.

moederdag vlinder haakjes

Haakjes van H&M

Haakjes kun je gebruiken om dingen aan op te bergen, veelal worden dat jassen of tassen, maar een veel mooier idee is om deze haakjes te gebruiken om bijvoorbeeld een fotolijstje aan te hangen. Bestel de haakjes bij H&M.com.

Moederdag vlinderkindjes vlinderkast

Vlinderkast van Esschert Design

Velen moeders van vlinderkindjes vinden de aanwezigheid van vlinders erg bijzonder, ervaren het soms zelfs als een ontmoeting met hun kindje. Met dit vlinderkastje weet je zeker dat vlinders een fijne plek bij het huis hebben, waardoor je ze vaker zult zien. Bestel het vlinderkastje bij vtwonen.nl.

Moederdag vlinderkindjes baby wagenspanner

Babymobiel van Sebra

Misschien is er na een vlinderkindje nog een ander kindje geboren, wat zal dat dubbel aanvoelen… Deze babymobiel voor de kinderwagen met twee mooie vlinders zal misschien helpen om alles een plekje te kunnen geven. Bestel de babymobiel bij vtwonen.nl.

moederdag vlinder muurstickers hm

Muurstickers van H&M

De muurstickers van H&M passen mooi bij de opbergmandjes en zijn qua print erg geschikt voor bijvoorbeeld een kinderkamer van een broertje of zusje van het vlinderkindje of misschien juist voor slaapkamer om het idee te hebben dat het vlinderkindje dichtbij is. Bestel de muurstickers bij H&M.

moederdag vlinderkindjes houten vlinder

Houten vlinder van Leonardo Primavera

Deze houten vlinder is heel subtiel en neutraal qua design, erg geschikt voor in huis bij bijvoorbeeld een foto van het vlinderkindje. Bestel de houten vlinder bij vtwonen.nl.

Moederdag vlinderkindjes poster

Poster van Sparkling Paper

Het merk Sparkling Paper maakt vele mooie posters voor in huis, de poster met de vlinder is daar ook absoluut een van. De poster is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Bestel de poster bij vtwonen.nl.

 

Voor meer tips specifiek voor mama’s van vlinderkindjes kun je de blog van Nienke Westerhof van moekenijn.nl lezen.

In mijn omgeving ken ik een aantal mama’s van vlinderkindjes en er is haast niets erger dan dat het bestaan van het kindje wordt ontkend. En hoe moeilijk zo’n dag als moederdag zónder kindje ook is, deze vrouwen blijven ook moeders. Ken jij een mama van een vlinderkindje? Laat haar weten dat je aan haar denkt, misschien met een klein cadeautje of bijvoorbeeld door het sturen van een kaartje.

Dit artikel bevat affiliatelinks, lees onze disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.