Kind Spelen

Verlanglijstje van Gijs

Wat staat er op de verlanglijstjes van onze kinderen? Bekijk het verlanglijstje van Gijs, de zoon van redacteur Janneke. Hij houdt van auto’s, bouwen en minions en wil graag op zijn vader lijken…

Verlanglijstje van Gijs

Alles wat snel gaat, vind onze Gijs leuk. Ik merk dat hij echt ouder wordt en veel dingen vindt hij opeens kinderachtig. Zijn houten garage voldoet niet meer en het moet het liefste zo hard mogelijk kunnen nu.

verlanglijstje gijs vrachtwagen verlanglijstje gijs hot wheels garage

Gijs wil dolgraag op papa lijken. Nu heeft de Sint dit jaar bedacht dat vader en zoon dezelfde trui krijgen, in de lievelingskleur van Gijs: blauw.

verlanglijstje gijs sissy-boy trui

Het is hier in huis Minions voor en Minions na: als hagelslag op de boterham, als ondergoed, als pyjama en ga zo maar door. Dit ontbrak nog aan de collectie en Gijs wil speurneuzenpolitie worden en daar horen volgens hem deze Walkie-Talkies bij.

verlanglijstje gijs minions

Gijs krijgt ook nog Kapla. Hij heeft al de grote doos, maar wil graag de gekleurde erbij. Hij wilde al met verf aan de slag, maar dat vond mama niet zo’n goed idee. Kapla is mooi speelgoed van goede kwaliteit en waar de eigen fantasie van het kind wordt geprikkeld om telkens opnieuw iets moois te bouden.

Verder krijgt Gijs nog strijkkralen, stiften, een prentenboek en nog meer auto’s.

Bekijk nog meer verlanglijstjes, cadeautips of inspiratie voor Sinterklaas en Kerst.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.