Dagjes uit Uitgaan & reizen

Boomhuttenclub: een houten speelparadijs voor kinderen én ouders

boomhuttenclub den haag houten huizen

Bij de meeste hotspots vraag je je als ouder af of het wel kidsproof is, bij de Boomhuttenclub in Den Haag hoef je je dat zeker niet af te vragen! Het is de perfecte hotspot voor kinderen en daarnaast ook nog eens prachtig materiaal voor op Instagram én heel ‘parentproof’. 

De Boomhuttenclub binnenspeeltuin

De Boomhuttenclub in Den Haag is een eigenlijk een speelparadijs nieuwe stijl, want het gedeelte met de houten boomhutten is een droom voor kinderen om te spelen. Klauteren langs touwladders van boomhut naar boomhut, fietsen op houten fietsen of een stukje stilstaand varen in de boot of iets lekkers maken in de prachtige speelkeuken. Er is genoeg ruimte voor fantasie in deze prachtige speelruimte voor kinderen.

Mooi licht in de Boomhuttenclub

Door het vele gebruik van licht hout en de rustige kleuren op de muren, geen onnodige drukke kleuren, oogt deze speelplek al heel mooi. Bijkomstig voordeel is het gebrek aan primaire kleuren en het daardoor al snel ontstane gevoel van overprikkeling. De speelruimte is afgeschermd door glazen ramen en deuren, waardoor ouders prima uitzicht hebben op hun kinderen vanuit het bijbehorende cafe.

boomhuttenclub cafe zitplekken boomhuttenclub den haag cafe

Tof cafe bij de Boomhuttenclub

Het cafe is de perfecte plek voor koffie en iets lekkers, een fijne lunch of borrelhapjes. Allemaal afkomstig van een kaart die ouders zeer blij zal stemmen, want alles is even lekker en zeker origineel voor een speelplek. En uiteraard is er behalve lekkers voor ouders ook lekkers voor de kinderen.

De Boomhuttenclub is de perfecte binnenspeeltuin voor kinderen én gezellige hotspot voor ouders, ideaal als dagje uit in eigen land.

Over de Boomhuttenclub

Het ontstaan van de Boomhuttenclub is een bijzonder verhaal, je kunt er meer over lezen via de website. De Boomhuttenclub is te vinden aan de Boekhorststraat in Den Haag, prima bereikbaar met OV of via parkeergelegenheid in de buurt. Net zoals bij andere speelparadijzen betaal je toegang per kind voor de speelhoek.

 

Bekijk hieronder nog meer foto’s van ons bezoek aan de Boomhuttenclub:

boomhuttenclub bomen boomhuttenclub den haag glijbaan boomhuttenclub den haag boomhuttenclub fiets senne boomhuttenclub huis javian boomhuttenclub javian keuken boomhuttenclub keuken senne boomhuttenclub javian senne houten tafel boomhuttenclub javian touwbrug boomhuttenclub senne fiets boomhuttenclub uitzicht cafe

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.