Mama Moederdag Zelfzorg

Lush moederdag 2021 met mijn favoriete cadeautips

Lush moederdag tips

Speciaal voor Moederdag werd ik uitgenodigd door Lush om in de winkel in de Kalverstraat de nieuwe moederdagcollectie te komen bekijken en mijn favorieten deel ik vandaag met jou. Nog op zoek naar een cadeau voor moederdag of misschien wel iets lekkers voor jezelf? Verder lezen dus! 

Nieuwsgierig naar de rondleiding die ik kreeg bij de Lush winkel in de Kalverstraat, Amsterdam? Ik heb een video gemaakt waardoor je een beetje met mij mee kunt gaan, de winkel kunt bekijken en de nieuwe producten. Je kunt de video bekijken op instagram.com/marikee →

De moederdagcollectie van Lush

De moederdagcollectie van Lush voor 2021 bevat weer een aantal hele fijne producten van fijne bath bombs en bubble bars tot een shower scrub en mooie knot wraps die multifunctioneel zijn.

Mijn ultieme favoriet van deze collectie is de ‘rose gold bath bomb‘ die met de kleuren van een zonsondergang en glitters absoluut de show steelt in bad. Daarnaast is de bath bomb uiteraard heel fijn voor de huid met verzorgende ingrediënten.

Ook heel fijn is de ‘mamma mia shower scrub‘ met een heerlijke felle roze kleur en himalayazout dat weg smelt onder de douche. Door de toevoeging van grapefruit en vanille ruikt deze ook nog eens heerlijk.

De ‘jasmine cream bubble bar‘ geeft heerlijk zacht schuim voor in bad of verkruimel een deel onder de douche. Uiteraard met de toevoeging van jasmijn, zoals de vorm ook verraadt.

Lush moederdag tips (1)Lush lime bounty Lush lip unicorn scrub Lush dream cream

Mijn cadeautips van Lush

Naast de moederdagcollectie zijn er natuurlijk nog veel meer aanraders van Lush. Ik heb hier een lijst gemaakt van mijn favorieten:

En op mijn verlanglijstje: Ceridwen’s Cauldron bath melt – ik heb er even aan mogen snuffelen in de winkel, ruikt heerlijk naar citrus en lavendel en is heel fijn verzorgend voor de huid.

 

Nog geen idee wat te geven? Een bezoek aan een winkel van Lush is ook echt een cadeautje, heerlijk zelf producten te mogen uitkiezen.

Pinterest - LUSH MOEDERDAG 2021

*Ik ben uitgenodigd door Lush om de winkel te bezoeken en heb producten cadeau gekregen. 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Wimke
    mei 3, 2021

    Lime bounty is favoriet ?? Zo lekker zacht én heerlijke frisse geur! ?

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.