Dagjes uit Uitgaan & reizen

3x hotspots in de Haarlemmerbuurt, Amsterdam

Haarlemmerbuurt, Amsterdam

Amsterdam kent vele leuke hotspots, maar gelukkig zitten er altijd wel een paar leuke adresjes bij elkaar in de buurt. Deze keer drie kindvriendelijke tips voor een rondje Haarlemmerbuurt in Amsterdam. 

The breakfast club

The Breakfast Club

Eigenlijk wil ik deze tip liever niet met jullie delen… De laatste keer dat wij er waren, moesten we namelijk al wachten op een plekje. Maar als jullie beloven niet op dezelfde dag als mij te gaan, zal ik toch deze tip met jullie delen. Bij ‘The Breakfast Club’ kun je namelijk de hele dag heerlijk ontbijten! Ik ben nog nooit verder gekomen dan de onovertroffen pannenkoeken met vers fruit en bacon, maar de rest van de kaart schijnt ook heel erg lekker en goed te zijn aldus mijn vriend. Er zijn kinderstoelen aanwezig, dus ook nog eens een fijne optie om met kinderen naartoe te gaan. Javian is ook dol op de pannenkoeken en we kunnen prima delen en ook de smoothies zijn goedgekeurd door onze peuter. Lees meer op de website.

De ‘The Breakfast Club’ zit qua locatie ideaal aan het Haarlemmerplein, want vanaf hier loop je zo de Haarlemmerdijk op waar je twee van mijn favoriete winkels vindt.

grom amsterdam Foto Marike Bijlsma

Grom

Wanneer je fan bent van Vans kom je al snel bij Grom uit. Althans, zo leerde ik Grom kennen. Eerst online, toen ik op zoek was naar Disney Vans. Pas later leerde ik dat er een winkel in de Haarlemmerbuurt zat en nog beter: er bleek ook een tof assortiment aan kinderkleding te zijn! Denk aan merken als Mini Rodini, Popupshop en tinycottons.

Lees meer op de website.

Kinderwinkel Teuntje Foto Marike Bijlsma

Kinderwinkel Teuntje

De winkel Teuntje leerde ik kennen via instagrammer Darcia aka ‘The Urban Babywearer’, want zij werkt als draagconsulente voor deze kinderwinkel. Je kunt hier dus een groot assortiment aan draagdoeken en draagzakken verwachten, maar ook veel speelgoed en kinderkleding. Wij scoorden hier bijvoorbeeld het toffe vest met cactussen van Little Indians, die Javian droeg op zijn tweede verjaardagsfeest. Je vindt hier ook merken zoals Moi en Beau Loves en er is een kleine speelhoek zodat kinderen zich even kunnen vermaken als jij aan het winkelen bent.

Lees meer op de website.

 

Parkeren Haarlemmerbuurt

Woon je niet in de buurt van Amsterdam? Je kunt de auto perfect parkeren in de parkeergarage Willemspoort, ook ideaal als je daarna nog door wilt naar bijvoorbeeld de Dam.

 

Bekijk ook de drie hotspots voor Amsterdam zuid/centrum.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.