Mama Marike

Leuk nieuws: Mamalifestyle op vtwonen

Mamalifestyle mei 2016 marike

Op Mamalifestyle.nl delen we als redactie regelmatig tips en inspiratie om het leven als mama zo tof mogelijk te maken. Maar er zal nu ook inspiratie van mij op vtwonen.nl komen, want ik ben gevraagd als vtwonen blogger! 

Ik werk al een tijdje voor vtwonen.nl als freelance seo-specialist. Erg leuk werk om te doen en extra leuk om daardoor achter de schermen te kunnen kijken bij het mooiste woontijdschrift en website van Nederland: vtwonen.

Prachtig platform

Een paar weken geleden werd ik benaderd door de online redactie of ik misschien als hoofdredacteur van Mamalifestyle.nl inspiratie en tips zou willen delen voor het leven met kinderen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, want vtwonen is een prachtig platform en hoe meer lieve mama’s ik kan bereiken met tips en trucs, hoe leuker. Al mijn blogs komen te staan op mijn persoonlijke pagina.

vtwonen bloggers

Natuurlijk ben ik niet de enige vtwonen blogger, er zijn nog een aantal zeer getalenteerde bloggers die schrijven voor vtwonen. Het is een prachtige lijst om tussen te staan. Bij deze de vtwonen bloggers op een rijtje:

Ik heb al veel leuke onderwerpen bedacht. Allemaal nieuwe content die ook interessant is voor jullie, daarom zal ik elke nieuwe blog voor vtwonen ook hier aankondigen.

 

Het nieuwtje kondigde ik ook al aan in mijn Mamalifestyle maandoverzicht van mei 2016 en op mijn Instagramaccount.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.