Fashion Mama

Minimalistische letterkettingen van Sticktails

sticktails initialen ketting naamketting mama

Er zijn heel veel verschillende soorten naam- en letterkettingen in heel veel soorten stijlen. Sticktails verkoopt minimalistische sieraden, waaronder ook letterkettingen. 

Zoektocht naar letterkettingen

Nadat ik meerdere letter- en naamkettingen voorbij zag komen op social media wilde ik toch ook wel graag letterkettingen met de voorletters van mijn zoons. Maar veel sieraden vond ik te sierlijk of te klassiek. Totdat ik Sticktails tegenkwam!

Letterkettingen van Sticktails

De sieraden van Sticktails zijn minimalistisch en simpel van design, maar dat spreekt mij juist heel erg aan. De letterkettingen van Sticktails zijn heel simpel, groot en toch ook smal, wat ik erg mooi vind. Ik draag zelden sieraden en iets heel opvallends zou daarom ook niet bij mij passen. Naast de letterkettingen vind ik bijvoorbeeld ook de ketting met het hartje heel mooi.

Bekijk alle letterkettingen van Sticktails bij Etsy.nl.

Naast kettingen zijn er ook armbanden en oorbellen, alle sieraden hebben dezelfde minimalistische stijl.

sticktails initialen kettingen letterkettingen mama cadeausticktails cadeau initialen kettinkjes naamketting

Cadeau voor mama

Mijn letterkettingen kreeg ik voor mijn verjaardag, zoals ook te zien is in de plog van mijn verjaardag vorig jaar. Het is een prachtig cadeau voor een mama die ook de voorletters van haar kinderen zichtbaar wil dragen. Ideaal dus voor een verjaardag, maar ook voor Moederdag.

De sieraden worden mooi verpakt verzonden in een plastic hoesje en ingepakt in papier met mooie stickers. Het is al een waar cadeautje om open te maken.

Bekijk nog meer tips voor Moederdag →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.