Fashion Mama

OOTD: favoriete jeans met mijn favoriete tasje

mamalifestyle simpele outfit favoriete jeans keecie bag

In wat OOTD’s van vorig jaar kwamen deze jeans ook al eens voor, ze blijven gewoon favoriet bij mij in de kast. Dit keer is de outfit verder vrij simpel en is eigenlijk mijn leren tasje – ook al zo’n favoriet – de eyecatchter. Lees en bekijk meer over deze simpele, maar fijne outfit! 

Noisy May

De jeans zijn van het merk Noisy May, een merk wat ik voorheen eigenlijk helemaal niet kende. Ik liep bij toeval tegen deze spijkerbroek aan en sindsdien is het ware liefde. De pasvorm is goed, de donkere kleur vind ik mooi en ik raak zelfs gewend aan het onnodige en rare ritsje op mijn kont. Bekijk meer outfits met mijn favoriete jeans van Noisy May.

Favoriete tas

Naast een favoriete jeans is er nog een favoriet in deze outfit: mijn favoriete tas van Keecie! Deze leren tas kocht ik in Antwerpen alweer anderhalf jaar geleden en sindsdien gebruik ik de tas altijd als ik de deur uit ga. Bij een simpele outfit zoals deze is het een fijne eyecatcher.

Het shirt is van H&M en is door de dunne stof fijn om te dragen op warme dagen.

 

Voor de oplettende kijker: hier had ik inderdaad mijn haar nog niet geverfd, deze foto’s zijn eerder gemaakt.

mamalifestyle outfit jeans keecie

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.