Mama

BLACK FRIDAY 2021: kinderkleding, speelgoed en meer

Black Friday 2020

Black Friday is de dag na Thanksgiving waar traditiegetrouw grote uitverkopen beginnen in Amerika, mooi op tijd voor de feestdagen. Inmiddels zijn er ook volop leuke webshops in Nederland die kortingen aanbieden, ideaal voor decemberinkopen of een mooie outfit. Bij deze een lijst met de allerleukste webshops die ik kon vinden die meedoen aan Black Friday voor kinderkleding, kinderkamer decoratie, speelgoed en meer. 

Voor sommige webshops is een code nodig voor de korting, bij sommige webshops geldt de Black Friday korting op geselecteerde merken of items en andere webshops passen de korting op het hele assortiment toe. Altijd even winkelmandje checken voor het afrekenen.

Black Friday kinderkleding | Black Friday kinderkamer | Black Friday speelgoed | Black Friday babyspullen

 

Heb jij een leuke tip voor een leuke shop die meedoet aan Black Friday? Stuur een berichtje of laat een reactie onder.

Green Friday

Wil jij 100% korting? Koop dan niets met Black Friday! Als je niets nodig hebt, hoef je niets te kopen en bespaar je geld. Dat is nog eens duurzaam shoppen.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.