Evenementen Uitgaan & reizen

Leukste festivals en evenementen juli 2016

food-festival-eten-op-rolletjes

De maand juli is misschien wel dé festivalmaand bij uitstek, want er zijn zoveel leuke festivals en evenementen. Helemaal niet erg als er dus nog geen vakantie op de planning staat, want er is genoeg leuks te doen! 

t/m 17 juli – Parade in Den Haag

De Parade is een reizend theaterfestival met overdag veel aandacht voor kinderen, bijna een soort kinderfestival. Er zijn ook diverse kraampjes met eten, ideaal voor een leuke middag dus. Bekijk meer info op de website.

14 – 17 juli – Trek in Amsterdam

Het welbekende Trek foodfestival komt naar Amsterdam. Trek groeit steeds groter en is een van de succesvolste foodfestival van ons land. Bekijk meer info op de website.

16 – 22 juli – Vierdaagsefeesten in Nijmegen

De Vierdaagse Marsen gaan weer van start en dus zijn er ook weer Vierdaagse Feesten in Nijmegen en omstreken. Bekijk meer info en het programma op de website.

17 juli – Swan Market in Antwerpen

De bekende Swan Market gaat over de grens naar Antwerpen. Verwacht vele kraampjes met leuke producten, waaronder veel voor kinderen. Bekijk meer info op de website.

22 – 24 juli – Eten op Rolletjes in Deventer

Een gezellig foodtruckfestival met veel diversiteit aan eten, gemoedelijke sfeer en met mooi weer een ideaal uitje voor het hele gezin. Bekijk meer info op de website.

22 juli – 7 augustus – Parade in Utrecht

29 – 31 juli – Lepeltje Lepeltje in Apeldoorn

Nog zo’n leuk foodfestival met kinderactiviteiten en heel veel lekker eten natuurlijk. Bekijk meer info op de website.

 

Mis je een kinderfestival, foodfestival of ander evenement in deze lijst? Laat een reactie achter of mail naar mamalifestylenl@outlook.com, dan voegen we het evenement toe. Bekijk alle agenda artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.