Dagjes uit Uitgaan & reizen

Sea Life: perfect voor een vrije vakantiedag

sea life scheveningen pinguins

Samen met Javian bezocht ik op uitnodiging Sea Life in Scheveningen voor een heus kraamfeest. Er waren namelijk twee pinguins geboren en dat moet natuurlijk gevierd worden. Een uitgelezen kans om ook eens Sea Life goed te bekijken, want hier waren wij nog niet eerder geweest. Lees en bekijk meer van Sea Life Scheveningen. 

sea life scheveningen outfit javian tunnel

Onderwatertunnel

Het meest bekende onderdeel van Sea Life is waarschijnlijk de onderwatertunnel. Hier zwemmen naast en boven de bezoekers allerlei vissen, haaien, roggen en zelfs een grote schildpad. Kinderen kijken hier ongetwijfeld hun ogen uit, Javian in elk geval wel.

sea life scheveningen pinguins voeren

Pasgeboren, maar grote pinguins

Allereerst de reden waarvoor we naar Sea Life kwamen: de pinguins! De pasgeboren pinguins groeien hard, want ze waren wat lastig te onderscheiden van de volwassen pinguins. Gelukkig weten de verzorgers meer en leerden we dat de baby pinguins te herkennen zijn aan een zachtere kleur vacht.

Doordat de baby pinguins nog gevoed worden door hun ouders hadden zij geen interesse in de vissen die de volwassen pinguins kregen. Daardoor stonden ze opeens mooi naast elkaar bij de waterkant, gelukkig zag de verzorger het ook en deelde met het publiek dat dit dus de twee baby pinguins waren die dus in korte tijd al flink gegroeid waren.

sea life scheveningen outfit javian

Sea Life Scheveningen bezoeken

Sea Life ligt recht voor het strand van Scheveningen, dat maakt het ideaal om een bezoekje aan de vissen en andere zeedieren te combineren met een dagje strand. In ongeveer anderhalf uur kun je alle dieren bekijken in de verschillende aquaria en verblijven, ideaal om met peuters te bezoeken aangezien de aandachtspanne soms niet zo lang is.

Nieuwsgierig naar Sea Life? Met de code ‘folder2016’ krijg je online 25% korting op een toegangsbewijs.

 

OOTD van Javian

Voor de gelegenheid zochten we natuurlijk naar een bijpassende outfit. Het werd een rompertje met een piraat van Mini Rodini en een legging met kwallen van Flinque. Aangezien het nog wat fris was ook een vestje van Little Label en een sjaal van Little 10 Days erbij.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Saskia
  juli 26, 2016

  Dit ziet er super gezellig uit! Leuk dagje uit 🙂

 • Reageren
  Jessica
  juli 28, 2016

  Sea life is zo leuk! Daar wil ik zelf ook nog wel een keertje heen.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.