Evenementen Uitgaan & reizen

Leukste festivals en evenementen in september 2016

kiind festival kindvriendelijke festival

De scholen zijn weer begonnen, maar toch barst de maand september van de leuke evenementen en kindvriendelijke festivals. Dus om de zomer nog net even wat langer vast te houden: bekijk de leukste kindvriendelijke festivals en evenementen voor september 2016. 

2 – 4 september – Into The Great Wide Open op Vlieland

ITGWO is het ideale voorbeeld van een festival waarbij ouders én kinderen zich goed kunnen vermaken. Bekijk meer informatie op de website.

2 – 4 september – Rrrollend in Delft

Een gezellig foodtruckfestival dat rondtrekt door Nederland, later deze maand vind je dit foodfestival nog in Dordrecht, Groningen, Den Haag en Oisterwijk. Lees meer op de website.

2 – 4 september – Valkhof Theater Avenue in Nijmegen

Een theaterfestival voor groot en klein waarbij je kunt rondlopen en verschillende activiteiten kunt bekijken. Lees meer op de website.

3 september – Epop Festival in Ede

Een muziekfestival met ook activiteiten voor kinderen en het is gratis toegankelijk. Lees meer op de website.

4 september – Swan Market in Den Haag

Een markt met een prachtig aanbod aan producten, waaronder veel items voor kinderen. De markt trekt rond door Nederland en België en komt later deze maand nog naar Rotterdam en Antwerpen. Lees meer op de website.

4 september – Sunday Market in Amsterdam

Ook de welbekende Sunday Market vindt weer plaats in september, kom hier voor unieke en originele producten waarvoor veel voor kinderen. Daarnaast is de zweefmolen bij kinderen altijd een succes. Lees meer op de website.

8 – 11 september – Trek in Den Haag

Het welbekende foodtruckfestival Trek komt nog een keer terug, dit keer naar Den Haag. Met veel foodtrucks en dus lekker eten en drinken. Lees meer op de website.

9 – 11 september – Rrrollend in Dordrecht

Een gezellig foodtruckfestival dat rondtrekt door Nederland, later deze maand vind je dit foodfestival nog in Groningen, Den Haag en Oisterwijk. Lees meer op de website.

11 september – Swan Market in Rotterdam

Een markt met een prachtig aanbod aan producten, waaronder veel items voor kinderen. De markt trekt rond door Nederland en Belgie en komt later deze maand nog naar Antwerpen. Lees meer op de website.

16 – 18 september – Rrrollend in Groningen

Een gezellig foodtruckfestival dat rondtrekt door Nederland, later deze maand vind je dit foodfestival nog in Den Haag en Oisterwijk. Lees meer op de website.

17 september – Kiind festival in Amersfoort

Kiind festival is het festival van het gelijknamige tijdschrift en website: Kiind. Een festival waarbij er veel aandacht is voor natuurlijk ouderschap en daarbij zijn kinderen natuurlijk ook van harte welkom. Lees meer op de website.

18 september – Swan Market in Antwerpen

Een markt met een prachtig aanbod aan producten, waaronder veel items voor kinderen. De markt trekt rond door Nederland en Belgie. Lees meer op de website.

18 september – Kinderboekenparade in Amsterdam

Voor alle liefhebbers van boeken is er een heuse kinderboekenparade aan het IJ. Het is onderdeel van Manuscripta en papa en mama kunnen zich dus ook vermaken. Lees meer op de website.

18 september – FeelGood Market in Eindhoven

Een evenement met veel duurzame, handgemaakte en streekproducten. Daarnaast zijn er workshops, hapjes en drankjes en muziek. Lees meer op de website.

23 – 25 september – Rrrollend in Den Haag

Een gezellig foodtruckfestival dat rondtrekt door Nederland, later deze maand vind je dit foodfestival nog in Oisterwijk. Lees meer op de website.

24 – 25 september – Snor Festival in Utrecht

Het Snor Festival komt terug! Weliswaar in iets andere vorm, want Snor is het komende jaar de baas van een heuse Snor Fabriek. Op 24 en 25 september vindt daar het Snor Festival plaats. Lees meer op de website.

30 september – 2 oktober – Rrrollend in Oisterwijk

Een gezellig foodtruckfestival dat rondtrekt door Nederland, ook in oktober zal het festival nog rondtrekken. Houd het evenementenoverzicht op onze site tegen die tijd in de gaten. Lees meer op de website.

 

Mis je een kinderfestival, foodfestival of ander evenement in deze lijst? Laat een reactie achter of mail naar mamalifestylenl@outlook.com, dan voegen we het evenement toe. Bekijk alle agenda artikelen.

Afbeelding: Kiind

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.