Gezin Mama Marike Zwanger

Verrassing…. #hoerababytwee

marike bijlsma mamalifestyle zwanger #hoerababytwee

Het afgelopen jaar verliep voor ons nogal turbulent, maar daardoor kan ik nu wel een prachtig bericht met jullie delen: wij verwachten een broertje of zusje voor Javian! 

Zwanger!

Lang gedroomd, gehoopt en nu is het eindelijk zover… Inmiddels ben ik bijna 14 weken zwanger, bepalen vele zwangerschapssymptomen mijn leven, maar het blijft onwerkelijk. We zijn simpelweg dolgelukkig met het nieuwe leven in mijn buik en daardoor is het extra moeilijk om nog zes maanden te moeten wachten!

Hyperemesis Gravidarum

Naast het afgelopen jaar wat erg turbulent was, is mijn zwangerschap tot nu toe ook erg turbulent… Ik heb helaas al twee keer een kleine week in het ziekenhuis gelegen door hyperemesis gravidarum. Helaas ben ik nog niet beter, het zal nog wel even duren voor ik mijzelf weer herken…

Maar gelukkig overheerst het grote geluk: er groeit een baby in mijn buik!


De komende tijd zullen er op Mamalifestyle.nl weer wat vaker updates verschijnen dan de afgelopen maanden. En er komen ook weer maandoverzichten aan van augustus en september met onder andere foto’s van het leven in het ziekenhuis. Maar naast de maandoverzichten wil ik ook graag wat meer delen over het afgelopen jaar, de producten die onmisbaar waren tijdens de eerste maanden van mijn zwangerschap en mijn aankopen voor de nieuwe baby.

Nog meer meeleven met mijn zwangerschap? Volg mij op Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Nicole
  september 25, 2016

  Via deze weg ook even gefeliciteerd lieve Marike! HG sucks wel, mijn schoonzusje had het ook en zij heeft echt lang in het ziekenhuis moeten liggen hierdoor. Hopelijk gaat het alleen maar bergopwaarts nu met je. Dikke knuffel!

 • Reageren
  Jessica
  september 26, 2016

  Wat mooi, gefeliciteerd Marike! Hopelijk kan je straks voluit genieten van je zwangerschap.

 • Reageren
  Lori (Mama's Jungle)
  september 26, 2016

  Van harte gefeliciteerd en wat een coole foto daarboven!! Vervelend alleen van je gezondheid 🙁 hopelijk gaat het snel goed met je. Liefs!

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  september 28, 2016

  Gefeliciteerd! En een fijne zwangerschap gewenst!

 • Reageren
  Lifeaholic.nl
  september 29, 2016

  Van harte gefeliciteerd! En wat een superleuke aankondiging /foto 🙂 heel veel geluk maar ook veel sterkte met de HG

 • Reageren
  Ineke
  oktober 5, 2016

  Proficiat! Mooie aankondiging.

 • Reageren
  Saskia
  oktober 12, 2016

  Van harte gefeliciteerd! Leuke aankondiging!

 • Reageren
  Farah
  oktober 12, 2016

  Een ontzettende leuke foto, wat een leuke aankondiging! Gefeliciteerd!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.