Kerst

Samen met een peuter knutselen voor kerst

javian kerstboom versieren

Kerst is nog leuker nu Javian een peuter is, want hij is net als zijn moeder dol op het huis versieren. En dus kreeg hij een eigen kerstboom en decoratie, knutselden we een kerstboom en maakten we ijskristallen. 

Kleine kerstboom

De kleine paarse kerstboom hebben we ooit gekocht omdat er een doorzichtig lichtsnoer in zat, nu is het een perfect formaat voor Javian om te versieren. Eerst mocht hij er een slinger in ophangen, maar inmiddels hangt de kerstboom vol met papieren kerstballen, candy canes en gekleurde belletjes.

kerstboom stickers versieren kerstboom stickers

Sticker kerstballen

Geinspireerd door rondje Pinterest knipte ik een kerstboom en gaf Javian diverse velletjes stickers. Al snel veranderde de mintgroene kerstboom in een bontgekleurd exemplaar. Alleen moet ik wel nog wat aan mijn knipkunsten doen, want de vorm van de kerstboom is een beetje vreemd haha.

De kerstboom plakten we naast de mooie printable poster van Zilverblauw.

kerststerren maken javian kerststerren maken masking tape

IJskristallen van houten stokjes

Al enkele maanden had ik gekleurde ijsstokjes liggen om mee te knutselen met Javian, maar ik kon maar niet bedenken wat we ermee konden doen. Totdat ik overal ijskristallen tegenkwam en bedacht dat deze stokjes daar ook erg geschikt voor waren.

Ik liet Javian lekker puzzelen en plakte zelf op een aantal stokjes wat masking tape om deze net wat mooier te maken. Nu nog een manier bedenken om er een touwtje aan vast te maken, dan kunnen we deze ijskristallen misschien voor het raam hangen.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.