Kind Spelen

Verlanglijstje van Javian 2016

verlanglijstje-javian-sinterklaas-peuter

Voor het eerst in zijn leven heeft Javian een heuse verlanglijst voor de feestdagen. Als ik hem vraag wat hij wilt hebben, noemt hij elke keer drie dezelfde producten op. Maar als mama heb ik ook een aantal wensen voor hem voor de feestdagen. Bekijk het verlanglijstje van Javian van 2,5 jaar oud. 

verlanglijstje javian duplo brandweerkazerne

Brandweerkazerne

Op de een of andere manier heeft Javian Brandweerman Sam ontdekt en sindsdien heeft hij het continu over brandjes blussen, commandant Staal en de kazerne. En dus zegt hij steevast ‘brandweerkazerne’ als je hem vraagt wat hij wilt hebben. Omdat hij graag met zijn duplo speelt, lijkt deze brandweerkazerne van Duplo mij ideaal.

verlanglijstje javian brandweerwagen hema

Brandweerauto

Hoewel Javian al twee kleine brandweerauto’s heeft, staat er ook nog een grote brandweerauto op zijn verlanglijstje. Deze brandweerwagen van Hema lijkt me daarom perfect, want hij is groot en daardoor ook ideaal om mee buiten te spelen als het weer mooi wordt.

verlanglijstje javian hm brandweer pyjama

Brandweerpyjama

Een aantal weken geleden spotte ik de brandweerpyjama van de H&M, helaas is die nog altijd uitverkocht in de maat van Javian. We zijn hem één keer tegengekomen in de winkel, maar ook daar was zijn maat niet op voorraad. Maar sindsdien heeft Javian het continu over de brandweerpyjama… Nu maar duimen dat hij binnenkort snel op voorraad is, anders moeten we op zoek naar een andere oplossing.

verlanglijstje javian bloomingville mini cars

Houten auto’s

Inmiddels heeft Javian een kleine collectie van houten auto’s, maar aangezien hij tegenwoordig vaak files maakt mogen er wel wat auto’s bij. Deze pastelblauwe en lichtgrijze auto’s van Bloomingville, te koop bij Indie-ish.nl, staan ook nog best mooi in huis.

verlanglijstje javian ferm living kindertent dots mint

Speeltent

Voor in de tuin hebben we een tipi, maar ook voor binnen zou een speeltent superleuk zijn. Aangezien een tipi wat groot is, heb ik deze speeltent van Ferm Living op het oog, te koop bij PSikhouvanjou.nl. Ook nog eens in prachtige kleuren die bij onze woonkamer passen.

verlanglijstje javian welterusten allemaal

Boek ‘Welterusten allemaal’

Mooie kinderboeken heb je nooit genoeg en dus staan er ook een aantal kinderboeken op het verlanglijstje van Javian, zoals het nieuwste boek van schrijver Chris Haughton: ‘Welterusten allemaal‘. Deze schrijver is ook wel bekend van ‘Mama kwijt’ en ‘Stoute hond’, toevallig twee favorieten van Javian.

Bekijk ook de andere verlanglijstjes, cadeautips en inspiratie voor Sinterklaas en Kerst.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.