Evenementen Uitgaan & reizen

Agenda mei 2017: markten, festivals en evenementen

Mamalifestyle mei 2016 bevrijdingspop

Het zonnetje breekt langzaam door en dat betekent dat er weer volop leuke markten, festivals en evenementen aankomen. Bekijk de agenda voor mei 2017 met de leukste evenementen voor gezinnen. 

5 mei – Kinderfestival van Bevrijdingspop in Haarlem

Het Bevrijdingspop in Haarlem heeft een speciaal kinderfestival in het Florapark met veel leuke activiteiten, springkussens en meer. Bekijk meer op de website.

5-7 mei – Lepeltje Lepeltje in Apeldoorn

Tijdens het bevrijdingsweekend komt dit foodfestival naar Apeldoorn met veel lekker eten en drinken, activiteiten voor kinderen en een markt met mooie producten. Bekijk meer op de website.

7 mei – Sunday Market in Amsterdam

Een begrip in Amsterdam en omstreken: de Sunday Market op het westergasterrein. Verwacht vele leuke kraampjes met producten voor het hele gezin, ideaal voor cadeautjes, maar ook lekker eten en drinken en allerlei activiteiten. Op 7 mei wordt ook het tienjarig jubileum van de markt gevierd. Bekijk meer op de website.

7 mei – Swan Market in Den Haag en Spijkenisse

Swan Market is een lifestyle markt waar creatieve ondernemers hun producten kunnen verkopen. De markt reist tegenwoordig door het hele land en op 7 mei te vinden in Den Haag en Spijkenisse. Bekijk meer op de website.

11-14 mei – Trek festival in Rotterdam

Trek is het rondreizende foodtruckfestival met dit jaar behalve natuurlijk heel veel lekker eten en drinken ook meer entertainment en activiteiten voor jong en oud. Bekijk meer op de website.

14 mei – Sunday Market in Amsterdam

Deze editie van de Sunday Market vindt plaats op het Rokin waar eerst nog volop gebouwd werd, maar wat nu klaar is. Ook bij deze markt volop leuke kraampjes, eten en drinken en natuurlijk allerlei gezellige activiteiten voor het hele gezin. Bekijk meer op de website.

14 mei – Swan Market in Rotterdam

De lifestyle markt komt ook naar Rotterdam met vele mooie producten, lekker eten en drinken en activiteiten voor het hele gezin. Bekijk meer op de website.

18-21 mei – Trek festival in Maastricht

Het Trek festival komt dit weekend naar Maastricht met heel veel lekker eten en drinken, activiteiten en entertainment voor jong en oud. Bekijk meer op de website.

21 mei – Swan Market in Antwerpen

De Swan Market komt ook naar Belgie, op 21 mei is de markt te vinden in Antwerpen. Het concept is hetzelfde als in Nederland, maar verwacht ook producten uit Belgie. Bekijk meer op de website.

24-28 mei – Rollende Keukens in Amsterdam

Hét foodtruckfestival der foodfestivals strijkt weer neer op het Westergasterrein in Amsterdam. Verwacht heel heel veel lekker eten en drinken van vele diverse foodtrucks. Er is voor iedereen wat wils en ook aan kinderen wordt gedacht. Bekijk meer op de website.

25-28 mei – Lepeltje Lepeltje in Dordrecht

Tijdens het Hemelvaartsweekend komt het foodfestival Lepeltje Lepeltje naar Dordrecht met veel eten, maar ook activiteiten voor kinderen en een markt. Bekijk meer op de website.

25-28 mei – Trek festival in Nijmegen

Dit weekend komt het Trek festival naar Nijmegen, een ideaal uitje voor het hele gezin met lekker eten en leuke activiteiten en entertainment. Bekijk meer op de website.

26 mei – New Market in Amsterdam

De New Market komt van de organisatie van de Sunday Market, een markt met mooie delicatessen en artistieke kraampjes in het hartje van historisch Amsterdam. Bekijk meer op de website.

28 mei – Seinfestijn in Haarlem

Het Seinfestijn is een food en lifestylemarkt op een bijzondere locatie in Haarlem met vele mooie merken en producten, lekker eten en leuke activiteiten. Verwacht veel creativiteit en ook leuke workshops. Bekijk meer op de website.

28 mei – Swan Market in Utrecht

Tegen het einde van de maand komt de Swan Market naar Utrecht met vele leuke producten, heerlijk shoppen voor het hele gezin. Bekijk meer op de website.

 

Mis je een festival of evenement in deze lijst? Laat een reactie achter of mail naar mamalifestylenl@outlook.com, dan voegen we het evenement toe.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.