Mama Marike Zwanger

Zwangerschapsfotoshoot met Little Detail

zwangerschapsfotoshoot marike frank javian hoerababytwee little detail preview

Met 36 weken zwangerschap kwam Suzanne van Little Detail bij ons thuis voor foto’s van mijn zwangere buik. Hoewel ik erg twijfelde over een zwangerschapsfotoshoot ben ik ontzettend blij met het resultaat. Bij deze een selectie van de foto’s. 

Na twee zware zwangerschappen durf ik wel te zeggen dat mijn lichaam er kennelijk niet helemaal voor gemaakt is. Daardoor heb ik lang getwijfeld of ik een zwangerschapsfotoshoot wilde, mijn associaties met een zwangerschap waren voornamelijk negatief. Toen ik mij tegen het einde van de zwangerschap van Senne beter ging voelen, wilde ik toch wel erg graag nog mooie foto’s hebben van mijzelf met de buik waarin onze baby groeide. Ik deed een oproepje op social media en kreeg toen een berichtje van Suzanne van Little Detail. Zij bood toen nog geen zwangerschapsfotoshoots aan, maar wilde met mij graag foto’s maken. Heel erg tof, want de stijl van haar foto’s sprak mij erg aan.

Met 36 weken zwangerschap kwam Suzanne bij ons thuis voor de fotoshoot. Dat verliep heel erg relaxt, Suzanne dacht goed mee en had genoeg geduld met Javian die het allemaal wel een beetje gek vond zo’n fotograaf in huis. Kort na de fotoshoot ontving ik al een preview en de selectie van foto’s. Direct bij het ontvangen van de foto’s was ik superblij dat ik toch nog een zwangerschapsfotoshoot heb gedaan met Suzanne, ze heeft werkelijk prachtige foto’s gemaakt!

Meer informatie over een zwangerschapsfotoshoot of andere fotoshoot bij Little Detail vind je op de website.

4 Zwangerschapsfotoshoot Marike Frank little detail photography 10 Zwangerschapsfotoshoot Marike Frank little detail photography 14 Zwangerschapsfotoshoot Marike Frank little detail photography 17 Zwangerschapsfotoshoot Marike Frank little detail photography 18 Zwangerschapsfotoshoot Marike Frank little detail photography 20 Zwangerschapsfotoshoot Marike Frank little detail photography 25 Zwangerschapsfotoshoot Marike Frank little detail photography 23 Zwangerschapsfotoshoot Marike Frank little detail photography 27 Zwangerschapsfotoshoot Marike Frank little detail photography 28 Zwangerschapsfotoshoot Marike Frank little detail photography

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.