Kinderkamer Wonen

Prachtige dieren van Marta Abad Blay

poster kinderkamer marta abad blay animals

Er zijn ongelofelijk veel posters te vinden voor de kinderkamer, illustraties en dieren zijn daarbij vaak een geliefde combinatie. Maar zulke prachtige dieren als op de poster van Marta Abad Blay zie ik maar zelden. 

Marta Abad Blay is een illustrator die meerdere prachtige posters verkoopt in haar webshop (en andere verkooppunten), maar mijn grote favoriet van haar collectie is de dierenposter. Hoewel er ook een bijzondere zwart-wit versie met wilde dieren is, ben ik heel erg blij met onze kleurrijke poster.

poster kinderkamer marta abad blay dieren animals

Van peuterkamer tot babykamer

De poster verplaats ik regelmatig van de peuterkamer van Javian naar de babykamer van Senne en andersom, op beide kinderkamers staat deze poster prachtig. Op de kamer van Senne is het puur decoratie, maar als de poster op Javian’s kamer staat benoemen we alle dieren die erop staan en proberen we de bijbehorende geluiden te maken.

Deze prachtige poster verdiende natuurlijk een lijst om zo lang mogelijk mooi te blijven, ik koos voor een houten lijst geverfd in antraciet van Ikea. Overigens dacht ik in de winkel dat het een zwarte lijst was, maar uiteindelijk ben ik heel blij dat het antraciet is, want zwart was wellicht toch te donker geweest.

Bekijk in de webshop van Marta Abad Blay alle verkrijgbare posters. Bekijk het instagramaccount van Marta Abad Blay voor meer mooie posters en een kijkje in haar leven.

poster kinderkamer marta abad blay duif poster kinderkamer marta abad blay schildpad

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Leon
    juni 26, 2017

    Ontzettende leuke poster! Ik vind het zelf vaak lastig om mooie kinder posters te vinden die niet al te veel felle kleuren hebben. Ik ga gelijk even kijken. Past mooi in de kinderkamer 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.