Kinderkamer Wonen

Mini Rodini Home: duurzaam slapen onder de mooiste prints

mini rodini home beddengoed luipaard

Het kinderkledingmerk Mini Rodini is ongekend populair en bij de lanceringen van de wooncollectie is dat niet anders. De wooncollectie die nu verkrijgbaar is, bestaat uit beddengoed uitgevoerd in iconische prints die elke fan van het merk wel zal herkennen. 

Beddengoed prints

Er zijn vier prints verkrijgbaar voor het beddengoed: luipaard, konijn, paarden en croco map. Allemaal supertoffe prints, waarvan een aantal nog niet eerder verschenen als print van producten van de wooncollectie.

De producten zijn allemaal voorzien van een all-over print, sommige producten hebben twee prints.

Beddengoed producten

Van elke print zijn er beddengoedsets verkrijgbaar in de maten voor een ledikant, een eenpersoonsbed en kussenslopen. Daarnaast zijn er sleeping nests voor baby’s en spreien verkrijgbaar. Alle producten zijn duurzaam gemaakt voor zowel de gezondheid als voor het milieu.

Uitverkocht?

De producten zijn over het algemeen supersnel uitverkocht. Dus wanneer je iets op het oog hebt, moet je supersnel beslissen. De ervaring leert dat deze producten populair blijven, ook na gebruik, dus wanneer je er op uitgekeken bent, zijn ze goed door te verkopen.

De collectie is verkrijgbaar via de website van Mini Rodini.

mini rodini home horse bedding paarden beddengoedmini rodini home collectie konijnen print mini rodini rabbit bedding

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.